Elindult a Warhammer Skulls videójáték-fesztivál: egy csomó élő közvetítés hozza meg a kedved a leárazott game-ekhez. Ajándékok és akár 90% off.

A 30 éve fennálló franchise idei ünnepén elképesztő mennyiségű és akár 90 százalékos leárazással férhetők hozzá a játékok. A Warhammer Skulls keretében olyan címek kaphatók gombokért, vagy ingyen, mint a Dawn of War, vagy a Gladius.

 

A gog.com előbbi Master Collection kiadásának árából például 75 százalékot enged el, de összességében 86 Warhammer licenccel rendelkező termék jár engedménnyel, és igen,

vannak olyanok, amelyeken akár 90 százalékot spórolhatsz!

A Warhammer Skulls magyar idő szerint május 25-én este hatkor vette kezdetét, és egy teljes hétig tart. A kiadók és a rajongók közös nagy ünnepéről nem feledkezett meg a Steam sem: itt például a Warhammer 40,000 Gladius – Relics of War (néhány előre nem részletezett megkötéssel) ingyen megtarthatod, ha június 1-je este 7-ig lepattintod az áruházból.

Durván olcsóvá váltak ezen felül a Bundle-ok és DLC-k, meg olyan komplett játékok is, mint a Mechanicus (84%) és az Inquisitor (80%). Nyomatékosítjuk: mindezzel szinte semmit nem mondtunk, annyira tömeges ajánlatözön megy. Szóval ha kedveled a Warhammert, alaposan néz szét!

Közben ilyen is van ám:

Akciófigyelő | INGYENES a valaha készült legjobb poszapokaliptikus akció-RPG

 

×