A számok továbbra is aggasztóak.

A Warzone 2 megjelenésekor már tudni lehetett, hogy a Call of Duty franchise visszaköltözik Steamre is. Természetesen továbbra is elérhetjük az Activision Blizzard saját kliensében is, ám a Valve áruháza is felmerül opcióként. A játékosbázis meglehetősen kevés része használja Steamen keresztül a Warzone 2-t, ez már világosan kiderült az elmúlt fél év számainak összehasonlítása alapján.

A játék saját rekordja 488 ezer egyidejű játékos Steamen, mely csak egy apró szelete az összes felhasználónak. Így a konkrét számokat nem is érdemes megvizsgálnunk a Valve statisztikáival foglalkozó oldalakon. Ami azonban érdekes lehet, az a számok változása, a trend, mely nagy eséllyel a többi platformon is hasonló.

Úgy tűnik, hogy egyre csalódottabbak a játékosok!

Jól látható, hogy  a februári számokhoz képest is szinte feleződött a Steames játékosbázis. A szezonok kezdeténél és a Reloaded frissítéseknél némi emelkedést tapasztalhatunk, de egyértelműen negatív irányba tart a trend. Nem tudjuk hibáztatni a játékosokat, hiszen hatalmas hibák nehezítik meg a mindennapi játékot. A csalók is kezdenek új erőre kapni, de a szerverek állapota is siralmas a többség szerint. Remélhetőleg a fejlesztőgárda és a kiadó is hamar észbe kap, hiszen a megcsappanó játékosszám kevesebb bevétellel is jár majd.

Így nem maradsz le semmiről – Ezek a Warzone 2 ajánlott hangbeállításai

 

×