Ahogy az eddig is tendencia volt, pénteken tartalomcsere érkezik a FIFA szervekre.

Ahogy az eddig is tendencia volt, pénteken tartalomcsere érkezik a FIFA szervekre. Az eddig nyitható La Liga Team of the Season elbúcsúzik, helyére francia liga legjobbjai, a Ligue 1 TOTS érkezik.

Ha esetleg Benzemát, vagy Vinícius Jr.-t űzitek, de sajnos nem sikerült még eddig nyitni egyiket sem, nem kell csüggednetek, ha az EA Sports is úgy akarja, lesz még lehetőség megszerezni a lapjukat az Ultimate TOTS időszak alatt, ahol az összes liga legkívánatosabb elemeit sorakoztatják fel a kanadaiak.

Itt még ugyan nem tartunk, de a Premier League, Community, La Liga és a Bundesliga után már a nyakunkon a Ligue 1 elitje, olyannyira, hogy a leakerek már a teljes tartalomlistát is megosztották a közösséggel.

 

Azt hiszem senki sem lepődik meg, ha azt mondom, Mbappé és Messi bekerült a legjobbak közé. Őket evidens módon Ben Yedder és Openda is követni fogja, valamint ott lesz Medina, Clauss és Fofana is a TOTS csapatban. Ami viszont sokakat meglepett, hogy Neymar Jr. is ott lesz az elitben, holott a bajnokság nagyját sérülten töltötte. Tény, amikor játszott, akkor kiemelkedő volt, viszont, ha nem a brazil csillagról lenne szó, akkor maximum Moments lapként bukkanhatna csak fel.

Készítsétek a foddereket, mert ha véletlenül Kimpembe Flashback lapja kirakósként jelenik meg, kötelező vétel lesz mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Gamerek a szülőkhöz: „Neveljétek meg a játékban káromkodó, rasszista gyereketeket!”

 

×