A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak.

A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak. Az SBC menüpont él és virul, napi szinten érkeznek olyan lapok, amiknek a tulajdonosai egykoron a La Liga kiválóságai voltak. Puskás Ferenc, Ronaldinho, Koeman, de már Henry is megkapta a maga SBC-jét, a leakek szerint ma pedig a Barcelona jelenlegi vezetőedzője kerül terítékre.

Xavi a legendás, magának mindent megnyerő spanyol válogatott irányítója volt, játékintelligenciája vitathatatlan. A futballtörténet egyik legkiválóbb középpályásaként tartják számon, ám valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, ezt a FIFA lapja nem tükrözi.

A játékban is képesek vagyunk vele szervezni, de nem mozog gyorsan, a játék jelenlegi stádiumában már nem egy kiemelkedő játékelem. Ezért is furcsa, hogy a Prime változatát az EA Sports ma SBC-ként is megszerezhetővé teszi, feltételezhetően potom értékért.

 

Nagyon szomorú, hogy technikailag foddernek jó csak a kiváló spanyol, s feltehetően pontosan ennyire is lesz drága a kirakósa. Négy-öt csapatot tippelek, abból is a legértékesebb maximum egy 85-ös összértékű.

A duplicate lapjainkat eldarálhatjuk rá, egy 93-as érték komoly húzóeleme lehet egy másik SBC-hez.

Ezt olvastad már?

„Besétálunk az oroszlán barlangjába” – Henry Cavill árulkodott a Vaják 3. évadjáról

 

shop.leet.hu
×