A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak.

A La Liga TOTS nem csupán a spanyolok legjobbjait hozta el nekünk, hanem bizony új életet adott az Icon kirakósoknak. Az SBC menüpont él és virul, napi szinten érkeznek olyan lapok, amiknek a tulajdonosai egykoron a La Liga kiválóságai voltak. Puskás Ferenc, Ronaldinho, Koeman, de már Henry is megkapta a maga SBC-jét.

Mégsem ők a legnagyobb hírei a hétnek Icon fronton, vagy legalábbis nem „csak” ők. Ugyanis mint kiderült, egy igazán legendás, közkedvelt portugál is hamarosan garantált SBC-t kap, ezzel pedig végérvényesen búcsút mondhatunk az exkluzív, meta Icon kártyáktól.

 

Lassan már csak és kizárólag Gullit, illetve Ronaldo található meg abban az elit csoportban, akik az abszolút top metát erősítik és még nem kaptak SBC-t. Így ezek a játékosok őrülten drágák is a piacon, elvégre csak és kizárólag csomagokból nyithatók.

Eusébio egy igazán mozgékony, félelmetesen erős támadó, aki szinte biztos, hogy nagy hasznára válik majd azoknak, akik hajlandók Coint és foddert áldozni a megszerzésére. Sajnos még pontosan nem tudni, hogy mikor érkezik, de akár már péntek este befuthat a Ligue 1 TOTS mellett.

Ezt olvastad már?

A Take-Two vezérigazgatója szerint a GTA 6 „tökéletes” játék lesz

 

×