Az Epic Games nagyon nem aprózza el az ajándékait, és ezúttal egy kultikus mesterművet kínálnak ingyen mindenkinek.

Az Epic Games Store a nyárra gyúrva igen komoly játékosztásba kezdett: múlt héten például kapásból Hideo Kojima művét, a Death Strandringet vágták teljesen ingyen azután, aki akár csak véletlenül is a digitális bolt felületére tévedt. Mivel az eheti ajándékot is egy virtuális széf mögé rejtették, már sejthettük, hogy a minőségből a továbbiakban sem adnak lejjebb, és most, hogy csütörtök délután ötöt ütött az óra elmondhatjuk, hogy nem tévedtünk.

Az Epic ugyanis minden idők legjobb posztapokaliptikus akció-szerepjátékát, a Fallout: New Vegast adja bárkinek és mindenkinek, aki igényt tart rá.

És már miért is ne tartana, hisz valóban az egyik legjobb és legtartalamasabb játékalkotás – és nem csak a saját műfaján belül. Az Obsidian Entertainment apait-anyait beleadott, és bár rossz játékokat 2010 után sem készítettek, ezidáig mégis a New Vegast nevezhetjük a sokszor bizonyított stúdió magnum opusának. A legtöbb helyen 10/10-es értékelésekkel kacérkodhat, de több helyütt szerepel a kötelező videojátékok top10-es listáján is.

Ezen pedig aligha lehet csodálkozni, mivel a legendás Fallout-sorozat egyik legjobb epizódja ez, ami előtt még azok is bőszen megemelik a kalapjukat, akiknek egyébként a harmadik számozott rész nem nyerte el a tetszését. Ha viszont neked különösebben részletezni kellene, hogy miért állítjuk ilyen magas piedesztálra, akkor jobban teszed, ha nem olvasol tovább, hanem

AZ EPIC OLDALÁN ITT nyomban bezsákolod, majd magad tapasztalod meg a bűn kaszinóvárosának világ utáni világban is kitartó csáberejét.

JA! Azt majd elfelejtettem mondani, hogy a kult-klasszikus legteljesebb kiadását, az Ultimate Editiont osztogatják, ami az összes létező kisebb és nagyobb kiegészítő tartalmat magába foglalja. A csomag része például a Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road, de találni benne teljesen új fegyvereket, lőszertípusokat, és sok mást, szóval azoknak is érdemes lehet a Steam riválisa felé venni az irányt, akiket már százszor lőtt fejbe Matthew Perry.

Viszont olyan nagyon sokat nem érdemes várni vele, ugyanis a New Vegas május 25-től csak június 1-ig lesz ingyen, utána már fizetni kell érte. Természetesen aki berántotta, annak örökre meg is marad.

 

Ezt is érdemes elolvasnod:

Félelmetesen OLCSÓ az Alan Wake 2 – cserébe viszont búcsúzunk a lemeztől

 

×