Tagadhatatlan, hogy egyes League of Legends bajnokok ellen játszani frusztráló, s gyakran azt kívánjuk, bár ne is léteznének.

Tagadhatatlan, hogy egyes League of Legends bajnokok ellen játszani frusztráló, s gyakran azt kívánjuk, bár ne is léteznének.

A League subredditjén megfuttattak egy posztot, amiben a játékosok arról adhattak visszajelzést, hogy egészen pontosan kiket takarítanának el a játékból, ha megtehetnék. A felhasználók szinte egyöntetűen egyetértettek abban, hogy Twitchet teljesen törölni kellene a játékból, mivel a karakter láthatatlan, így pedig hihetetlenül nehéz megbirkózni vele, különösen az alacsony ELO-jú meccseken (Iron, Bronze, Silver). A játékosok ellenszenvüket fejezték ki az AP variánssával szemben is, ami kilométerekről tépi szét az ellenfeleket, miközben a Crown of the Shattered Queennek köszönhetően fel sem robbantható.

If you could delete one champion on each lane, what would be your picks?
by u/SuperFastRoller2 in leagueoflegends

A League egy másik játékosa kétségbeesetten szeretné eltűntetni Teemot, mivel gombák, a vakítás és magas mozgási sebessége miatt a toposok nem érzik, hogy kontrollálni lehetne ellene a lanet. Ebből kifolyólag nincs is helye a toposok kategóriájában, ugyanis megöli a játékélményt az ellenfelek számára.

A Delete-the-champion listák érvénytelennek tekinthetők, ha nincs rajtuk Yuumi, így természetesen a League játékosai hangsúlyozták, hogy fel-alá ugrálnának örömükben, ha látnák, hogy ha a macska eltűnne a színről. Yuumi gyógyít, pajzsot ad, mozgási sebességet gyorsít, CC-z, sebez, s mindezt úgy teszi, hogy érinthetetlen. Értjük felháborodást…

További karakterek, akiket többen is említettek a poszt kommentszekciójában: Sylas, Tryndamere, Shaco, Irelia, Samira, Pyke, Kayn, Udyr, Yasuo és Akali.

Ezt olvastad már?

A legjobb választások? – Ezeket a fegyvereket használd a MW II Ranked módjában

×