Igény az nyilván sosem volt rá, de teljesen mindegy, mert a film sajnos tényleg el fog készülni.

A trashfilmesek az utóbbi időben valamiért extrém vonzódást mutatnak a klasszikus gyerekmesék iránt, melyeket ahol lehet, ott gyúrnak át ZS-kategóriás horrorrá. Ilyen volt a nemrégiben bemutatott Micimackó: Vér és Méz című epikus mű, amiben Róbert Gida kedves barátai emberevő megszállottakká váltak, vagy a The Mean One című low-budget rettenet, amiben a karácsonytolvaj Grincs sztoriját maszatolták össze literszám emberi vérrel.

Nos, aki imádja az ilyet, készülhet is a következő véres gyerekmese átdolgozásra, a Bloody Disgusting ugyanis leleplezte a Hamupipőke meséjének sorozatgyilkos változatát. Az új – valószínűleg slasher – Hamupipő horror ötlete a 2017-ben alapított ChampDog Film koponyáitól származik, akik ilyen rövid idő alatt hiába hánytak a nézők elé közel 30 filmet – nagyrészt ZS-horrort, az IMDB átlaguk alig-alig akaródzik 2-3 pont fölé menni.

Valószínűleg a Hamupipőke átka című horror is hasonló színvonalat fog képviselni, amit még inkább alátámaszt, hogy a forgatásokat júniusban kezdik, de ugyanezen év októberében már be is szeretnék mutatni.

A Hamupipő horror történetéről még nem sokat tudni, az viszont már biztos, hogy a címszereplő nem az a szende szűz lesz, akit a Disney-féle feldolgozásban cselédként sínylődött a mostohájánál. Sőt, Pipő itt egy véreskezű mészáros lesz, aki módszeresen vadássza le, majd csontozza ki az áldozatait.

A filmet egyébként a stúdió első számú embere, Louisa Warren rendezi majd, akinek olyan korszakos eposzokat köszönhetünk, mint a Fogtündér horror első-második-harmadik-negyedik-ötödik része, a Cannibal Cabin, a Toof, vagy a Leprechaun’s Rage. Ha sosem hallottál még róluk, az nem a véletlen műve.

A forgatókönyvet Harry Boxley jegyzi majd, akinek legemlékezetesebb munkájaként az Easter Bunny Massacre: The Bloody Trail-t, azaz aHúsvéti nyuszi mészárlása: A véres ösvény című slasher-gore csodát említhetjük. A főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd csillogni, mint Kelly Rian Sanson (A gyilkos fa), Chrissie Wunna (Diótörő mészárlás) és Danielle Scott (Micimackó: Vér és Méz). 

Igény az nyilván sosem volt rá, de teljesen mindegy, mert a film sajnos tényleg el fog készülni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Elvittek a rendőrök egy japán férfit, mert feltöltött egy GAMEPLAY-t a YouTube-ra

 

×