Nincs minden rendben.

A Warzone 2 Season 3 Reloaded frissítés érkezésével egy új korszak nyílt a Battle Royale játék életében. A Ranked mód béta szakasza elstartolt, ellenőrzött, kompetitív körülmények között eshetnek egymásnak a játékosok. A formátum Trió, de több korlátozásba is beleszaladhatunk. Természetesen Modern Warfare II szintű tiltásokra nem kell számítanunk, ám nem minden fegyvert és eszközt találunk meg a rangsorolt meccseken.

A játékosok nagy része örült az érkezésének. Sokan kritizálják a Trio formátumot, néhányan Solo-ban és Duo-ban is megmérettetnék magukat. Úgy tűnik azonban, hogy azoknak sincs könnyű dolga, akiket sem a formátum, sem a tiltások nem zavarnak. A játék hosszú hetek óta szenved különféle szerverproblémáktól, melyek bizony a Ranked módot sem kímélik.

Lobby timed out and I received a -10 SR penalty and 15 minute suspension
by u/Doesntknowhowtofight in CODWarzone

Sőt, talán jobban is fájhat, mint egy átlagos meccsen!

Több játékos is arról számolt be a hivatalos subredditen, hogy akár Lobby kifagyás, akár teljes játék, szerver kifagyás miatt komoly SR és időbüntetéseket kaptak a játéktól. Ahogy azt sejteni lehetett, a kommentekben mások is hasonló tapasztalatokról számoltak be, egyértelmű, hogy erősen rányomja a bélyegét a Rankedre a fenti hibajelenség. Érthetetlen, hogy a fejlesztők az elmúlt hónapok során miért nem javítottak a szerverek teljesítményén, ám remélhetőleg a mostani visszhang segíthet majd a dolgon.

Hiába keresed ezeket – Íme a Warzone 2 Ranked összes korlátozása

 

×