Lassan elmosódnak a kategóriák határai.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Warzone 2-ben kezdenek elmosódni a kategóriák közötti határok. Több pisztoly is úgy viselkedik, mintha SMG lenne. Néhány AR/BR jobban csipeget messzire, mintha Snipert ragadnánk a kezünkbe. Mindeközben pedig az AR kategóriából többen úgy darálnak, mintha eredetileg az SMG-k közé szánta volna azokat a fejlesztői gárda.

Természetesen erős faktor a játékosok saját stílusa is. Valakik órákig is elücsörögnének egy bokorban ellenfélre várva, míg mások le sem veszik az ujjukat a W gombról vagy a kontroller analóg joystickjáról. Ezúttal az utóbbiaknak kedvezne WhosImmortal, hiszen egy kifejezetten ütős, könnyen kezelhető, szinte már-már SMG-ként viselkedő AR-t prezentált a követőinek.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelni a Kastov-74U-t!

A szakértő szerint a Kastov-74U egyértelműen a top kategóriát képviseli a játékban, főleg közelharcok esetén. A játék kezdete óta remek választás, a fejlesztők pedig szinte hozzá sem nyúltak az elmúlt hetek, hónapok során. A kiegészítők kiválasztásánál az SMG karakterisztika kihangsúlyozása volt a cél, miközben a TTK értéken sem esett csorba. Az alábbi kiegészítőket érdemes felaggatnunk a bestiára:

  • Barrel: BR209 Barrel
  • Laser: FSS Ole-V Laser
  • Magazine: 45-round mag
  • Stock: Markeev R7 Stock
  • Rear Grip: Demo-X2 Grip

Azért célozni is kell! – Így állítsd be a kontrollered Warzone 2 Season 3-ban

 

×