Fontos mérföldkőhöz érkezett a cég mesterséges intelligenciája.

A Microsoft már a tavalyi évben is óriási pénzt ölt az OpenAI / ChatGPT projektbe. Úgy tűnik, hogy jó lóra tettek, hiszen azóta gyakorlatilag megállíthatatlan az AI/MI terjedése, melyben a fenti szereplőnek óriási szelet jut. Februárban be is jelentette az óriáscég, hogy a Bing keresőjét felokosítja a ChatGPT segítségével, így új szintre léphet az internetes kutakodás.

A chatbotot a kezdeti időszakban egy várólista előzte meg, az indulás hónapjában nem sokan próbálhatták ki. Április végén eltörölte a Microsoft a várólistát, így kis túlzással mindenki hozzáférhetett az újdonsághoz. Egy feltétel azért maradt, kötelező volt Microsoft fiókkal bejelentkezni az oldalra, ám sokak számára ez nem volt opció különféle okok miatt.

Van egy jó hírünk, eltörölték ezt a korlátozást is!

A BGR információi szerint már bárki hozzáférhet az új Binghez, bejelentkezés nélkül is. Ennek köszönhetően a legkönnyebben hozzáférhető AI botról beszélünk, hiszen a ChatGPT-hez regisztráció szükséges, míg a Google Bardnál szintén várólista van, meglehetősen kevés résztvevő országgal. Egyetlen egy megkötés maradt már csak. Fiók nélkül 5 üzenetváltást lehet folytatni, a 20-ra növeléshez azért már szükségünk lesz egy Microsoft accountra. Úgy tűnik, hogy a Microsoft Bing igazi nép AI-vá válhat az elkövetkezendő időszakban.

Forrás: HVG

A Windows az iPhone legújabb barátja? – Így használd a megújult Phone Linket

 

×