Egy másik alternatíva is felmerült.

Szinte minden nap beleszaladhatunk egy-egy Warzone 2 loadout ajánlásba. Ezek kiindulási alapnak tökéletesek, ahol a bejáratott 2-3 kiegészítő lecserélése sem túlságosan ajánlott. Sokan azonban a Scope/Optic kategóriát lenézik, holott néhány esetben többet is számíthat, mint pár pontnyi eltérés a statisztikákban. A Warzone 2 Ranked érkezésével pedig még nagyobb prioritás lehet ezek megvizsgálása.

Szerencsére vannak Warzone 2 szakértők, tartalomgyártók, akik bizony ezt a kategóriát sem felejtették el. JGOD legújabb videójában alaposan körüljárta a témát. Ahogy az lenni szokott, sikerült ezúttal is egy rejtett kincsre bukkanni, melynek kipróbálásával semmit sem veszíthetünk, ám ha bejön, akkor akár a teljesítményünkön is javíthatunk.

A Teplo Clear Shot lenne a legjobb Warzone 2 távcső?

JGOD több szempontból is előnyösnek tartja a fentebb megnevezett kiegészítők. Igazi kétarcú távcsőről beszélhetünk, hiszen egyrészt ott a reflex sight, mely segítségével a lehető legszélesebb FOV-val vehetjük célbe az ellenfeleket. Ha pedig épp a füstön vagy távolabbról szeretnénk kitúrni az ellenfeleket, akkor elég egy kattintás és máris ott a nagyobb nagyítású, „hőkamerás” távcső. Ebben az esetben már kicsit nehezebb lehet megtartani a fegyverek visszarúgását, ám egy kis gyakorlás után ez sem okozhat problémát. Amennyiben nem hibrid távcsővel szeretnénk játszani, akkor szintén kiváló választás lehet JGOD szerint a SZ Holother is.

A király visszatért – Ezek a Warzone 2 legjobb fegyverei a Reloaded frissítés után

 

×