Ismét beleszaladt egy hatalmas pofonba az EA Sports, ám most úgy tűnik, hogy a kanadai cég ezúttal magának köszönhet mindent.

Ismét beleszaladt egy hatalmas pofonba az EA Sports, ám most úgy tűnik, hogy a kanadai cég ezúttal magának köszönhet mindent.

A Community Team of the Season során hibázott az EA, amikor élesítették a garantált csomagot, a pakk leírásából kifelejtették azt az elhanyagolhatatlan információt, hogy TOTS Moments kártyák is lehetnek a csomagban. Természetesen ez az „apróság” azonnal szemet ütött a közösségnek, pláne az után, hogy temérdek embernek elkezdtek hullani a Moments lapok. Az EA Sports nem győzött bocsánatot kérni, egy rövid időre felfüggesztették az SBC-t, hogy korrigálják a leírását, majd pedig bejelentették, hogy az érintettek kompenzációt fognak kapni.

Nos, erre a kompenzációra azóta is várunk, vagyis most úgy fest, hogy még nem kaptuk meg. Az EA ma viszont kompenzációnak is megfelelő tettet hajtott végre, annyi szépséghibával, hogy nem volt előjele és valószínűleg véletlenül történt.

 

Voltak felhasználók, akiknek az accountján a mai nap megjelent egy új Hero Pick, amit az EA Sports küldött. Még mindig nem tudjuk, hogy minek lehet ezt köszönni, ám az biztos, hogy az ilyen ingyen lootnak mindig, mindenki örülni fog. A baj inkább ott kezdődik, hogy azok, akik nem kerültek be a szórásba, irigyek lesznek és fortyogni kezdenek a fórumokon.

Én magam sem kaptam, szomorú…

Ezt olvastad már?

Akár már ma megérkezhet a legkomolyabb Icon csomag a FUT-ba

 

×