Míg az ADC játékosok azzal vannak elfoglalva, hogy az új Stormrazort szinte bármivel párosítsák, a többi League játékos könyörög a Riot Gamesnek, hogy javítson ki egy újabb, idegtépően broken játékelemet.

Míg az ADC játékosok azzal vannak elfoglalva, hogy az új Stormrazort szinte bármivel párosítsák, a többi League játékos könyörög a Riot Gamesnek, hogy javítson ki egy újabb, idegtépően broken játékelemet.

A Durability Patch ismét előtérbe került, hiszen a Zed és Rengar játékosok másodvirágzásukat élik, szinte minden squishy karaktert elpusztítanak, ami eléjük keveredik. Ám a probléma nem magukban a bajnokokban van, hanem valójában Youmuu Ghostbladeben.

A Youmuu jelenleg rettenetesen erős, egyértelműen hotfix kereten belül van” – jegyezte meg a League egyik játékosa a játék fórumán.

A Youmuu’s Ghostblade a 13.10-es ciklus óta egy mítikus tárgy, ami 3100 aranyba kerül és 60 támadási sebzést, 20 támadási gyorsaságot, 25 bónusz mozgási sebességet, 18 letalitást és további 8-20 Lethalityt ad, ha teljesen felhalmozzuk a Spectral Shard passzívját.

„Meg vagyok döbbenve, hogy akár 38-as Lethalityt is ki tud préselni magából a tárgy… gusztustalanul erős” – írta a tárgyról egy másik játékos. A közösség úgy tűnik, hogy egyöntetűen egyet ért abban, hogy nerfre van szükség.

A Youmuu’s Ghostblade új és továbbfejlesztett verziójának közvetlen eredményeként Zed, Qiyana, Hecarim és Rengar győzelmi aránya legalább 0,5 százalékkal nőtt a 13.10-es patchben anélkül, hogy egyenes buffokat kaptak volna. Csupán csak annyival jobbak, mint korábban, hogy az általuk épített tárgy OP.

Have the effects of the durability patch been mostly reversed at this stage? The game feels very bursty again
by u/Bladiers in leagueoflegends

Az őrületesen erős Lethality mellé az is rátesz egy lapáttal az embertelenül erős helyzetre, hogy a mozgási sebesség bónusz miatt meg sem lehet menekülni a Ghostblade-del rohangáló emberek elöl.

Legközelebb jövő héten esedékes Patch, addig most úgy tűnik, hogy tűrnünk kell a Hecarimokat és Rengarokat a nyakunkban.

Ezt olvastad már?

Drágább lehet a GTA VI, mint valaha? – A Take-Two szerint jó az áremelés

 

×