Különleges gyűjteményre bukkantak.

Manapság, amikor szóba kerülnek a CS:GO skinek, mindenki az elképesztő árcédulákon lepődik meg először. Vannak olyan ritka skinek, melyekből csak néhány darab létezik a világban, így akár a millió dolláros értéket is meghaladhatják. A Counter-Strike 2 hype hatására pedig még a legolcsóbb kés skinek árai is megduplázódtak, pedig pár szerencsés játékoson kívül sokan ki sem próbálhatták még az új klienst.

 

Anomaly videójának és bejegyzésünk főszereplőjének raktára azonban nem a megszokott módon ritka. Nem találunk Dragon Lore-okat, blue gem Case Hardened késeket, miközben talán a világ egyik legkülönlegesebb gyűjteményét pillanthatjuk meg. A fókuszban a skinek pattern azonosítója áll, mely ebben az esetben a „0” értéket takarja. 

Miért olyan különleges ez a nullás pattern ID?

A skinek ikonjai a raktárakban nem a valós skint mutatják, hanem egy képet, amelyet a Valve megálmodott. Éppen ezért kell mindig az „Inspect” gombot használnunk, ha a valódi kést vagy fegyvert szeretnénk megpillantani. A Valve azonban nem véletlenszerűen generálta ezeket a képeket, hanem a 0-ás Pattern ID alapján. Azaz ebben az esetben minden egyes raktárban található skin (a textúrák kinézetében biztosan, az állapot az változik a float értéktől) megegyezik a kis ikonnal, amit látunk a böngészőben vagy épp a Steamben. Érdekes gyűjtemény, az már biztos, >ide< kattintva közelebbről is megtekintheted.

Elkezdődött a tisztogatás? – 60-70 millió forintos CS:GO raktárakat tiltott ki a Valve

×