Pénzért bárki cseveghet a vonzó nővel, de nem ő beszél, hanem a mesterséges intelligencia, ami hangmintából állítja össze a válaszokat.

A nem túl szégyenlős Amouranth, akit jacuzzis-fürdőruhás Twitch-közvetítései miatt „a medencés streamek királynőjének” is neveznek, remek üzeleti érzékkel kezdte el árulni a saját hangját a Forever Voices nevű Telegramos chatbotban – írja a Dexerto nyomán a GameStar.

Az alkalmazás mostantól lehetővé teszi Amouranth rajongói számára, hogy a szexi orgánum bármilyen, akár illetlen kérdésekre is reagáljon nekik – persze némi pénzért cserébe. A mesterséges intelligenciával szintetizált hang bármire válaszol,

„legyen szó akár múló kíváncsiságról, akár egy mélységes vágy kielégítéséről”

– osztották meg Amouranth marketingesei az új szolgáltatásról szóló sajtóközleményben, amiről azt ígérik, hogy „megkülönböztethetetlen kapcsolatot teremt a ’tisztelt’ hírességgel”. Amouranth (becsületes nevén Kaitlyn Siragusa) amúgy remekül sáfárkodik a bájaival: nem csak a Twitchen növeli ismertségét, hanem sikeresen mutogatja magát az OnlyFansen is. És megy a biznisz: nemrég benzinkutat vett, amolyan befektetés gyanánt.

Nála talán csak ők keresnek jobban:

Mennyi?! Egy poszton is vagyonokat keresnek a legjobb TikTokerek – itt a top 10!

 

×