Mindkét játékos szemszögéből megnézhetjük az évezred legviccesebb és leghülyébb Warzone 2 battle royale győzelmét.

Két játékos nemrég fergeteges végjátékot mutatott be a Warzone 2 battle royale játékmódjában. Ráadásul a netre felkerült videóknak hála mindkettejük szemszögéből megnézhetjük az esetet. Ha egy Call of Duty videót nézel meg ma, akkor ez legyen az.

Persze sok olyan eset van a Warzone-ban, ami vicces vagy elképesztő. Tegnap például egy hihetetlen pisztoly-killt láttunk, hatalmas távolságból. Nemrég viszont olyan eset is történt, amit nehezen bírunk ki nevetés vagy szörnyülködés nélkül. Lényegében egy 1v1 endgame-et láthatunk, melyben az egyik játékosnak minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a meccset. Le is dawn-olja az ellenfelét, majd hagyja, hogy a gázban rekedjen. Megölni azonban nincs esélye. Hősünk ugyanis rendelkezik egy self-revive eszközzel, de csak akkor húzza fel magát, amikor az ellenfele már közel van. Majd jön a meglepetés: veszít.

Ezek után te is átértékeled, mennyire akarsz menőzni a játékban.

Így lehet egy vesztes helyzetből nyerni:

This is why you should never play with your food 😂😈
by u/young_k0be in CODWarzone

És így lehet nyertes helyzetből bukni:

As the other guy who got brutally punished for playing with my food.
by u/claypaull in CODWarzone

Biztosak vagyunk abban, hogy a fenti eset mindenki számára jó tanulópénz. Még akkor sem lehetsz biztos a győzelemben, ha már azt hiszed a zsebedben van! Csak akkor győzöl, ha a játék azt kiírja, addig pedig sose légy könnyelmű! Mit gondolsz az esetről?

Ez is érdekes:

Drágább lehet a GTA VI, mint valaha? – A Take-Two szerint jó az áremelés

 

×