Nagyjából egy hónapja jelentette be a Warner Bros a Harry Potter: Quidditch Champions játékot, amiből meg is jött az első gameplay videó.

Nagyon csalódottak voltak a Hogwarts Legacy játékosok, amikor kiderült, hogy a Quidditch nem került be a játékmódok közé. Aztán kiderült, hogy erre jó oka volt a készítőknek, hiszen nemrég bejelentették, hogy egy külön Quidditch játék készül, online multiplayer környezetben. Most egy streamernek lehetősége volt kipróbálni tesztverziót, és meg is osztott pár gameplay videót róla.

Ilyen lesz a Quidditch Champions.

Az egyik videóban magába egy meccsbe nézhetünk bele, a másikban pedig a karakterek alakíthatóságát vehetjük szemügyre. A playstest amúgy valóban május 20-án indult, és elég volt néhány óra ahhoz, hogy a felvételek kiszivárogjanak belőle. Természetesen annak ellenére, hogy ez tilos.

Flight (Gameplay)
by u/No_Nerve7020 in QuidditchChampionsWB

A Quidditch Champions-t egyébként az Unbroken Studios fejleszti, de úgy tűnik, hogy a játék a Hogwarts Legacy-ból is vesz át elemeket, például néhány UI-dizájnt. A grafika pedig inkább a Fortnite-ra emlékeztet, legalábbis engem.  Természetesen a felvételek alapján még nehéz lenne megbítélni a játékot. Egyrészt azért, mert a tesztverzió még nem a végleges játékot mutatja, másrészt azért, mert a videók nagyon rövidek.

Character Customization (Gameplay)
by u/No_Nerve7020 in QuidditchChampionsWB

Nézd, amíg lehet,  ugyanis könnyen lehet, hogy törlik a videókat. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a Quidditch Champions.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Több 10000 forintot foghatsz a Bethesda játékain – de siess!

 

×