Bár kiszivárgott egy gameplay videó az Assassin’s Creed Mirage-ból, olyan sok dolgot nem tudunk meg belőle.

Az utóbbi években itt a Leet-nél büszkék vagyunk arra, hogy a sok-sok rövid hír mellett rengeteg hosszú átfogó tartalmat írunk nektek a filmek és a videojátékok világából. Amikor viszont megláttuk, hogy milyen tartalom szivárgott ki az Assassin’s Creed-ből, akkor tudtuk: ez nem lesz tartalmas. Erről viszont nem mi tehetünk, hanem az a szivárogtató, aki bár közzétett egy videót a készülő játékból, nem tudott hosszú anyagot bemutatni róla.

Annyit tudtunk meg, hogy a főszereplő Basim jól tud futni.

Igen, konkrétan egy két másodperces videót láthatunk a játékból, melyben Basim egy homokos környezetben fut, hősiesen elhalad néhány sétáló civil mellett, köntösét önfeledten lobogtatva maga körül.

Assassin’s Creed Mirage Short Gameplay Leak
by u/tusstaster in assassinscreed

Nos, minden szivárgás csepegtetéssel kezdődik, és ez valóban csak egy csepp. Annyi azonban kiderül belőle, még a rossz minőség ellenére is, hogy a játék gyönyörű grafikát kap, elképesztő világot tárva elénk. A játék a hírek szerint ráadásul visszatér a franchise eredeti formájához, vagyis a legnagyobb hangsúly a lopakodáson lesz. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek RPG elemek vagy mitikus lények, akikkel harcolni kell. Reméljük.

A játék nem mellesleg az Assassin’s Creed: Valhalla előzménye, főszereplője Basim, aki a 9. századi Bagdad szívében él. A hírek szerint rövidebb játék lesz, összesen körülbelül húsz órát vesz igénybe a sztori, és a map is kisebb lesz.

Nagyjából egyelőre ennyi. Valamikor ősszel érkezik a játék.

Ezt láttad?

Kiszivárgott az első gameplay a Harry Potter: Quidditch Champions-ből

 

×