Nem nagyon szerettük volna napokkal ezelőtt lelőni a poént azok számára, akik szeretik megvárni a tartalomfrissítések hivatalos megjelenését.

Az EA Sports megint megkínált minket egy „kellemetlen” hibával, legalábbis azokra nézve kellemetlen mindez, akik a La Liga TOTS keretét várják. Nos, velük szemben már vannak, akik kaptak is a kártyákból egy-két darabot. Mindez annak köszönhető, hogy a kanadai cég már feltöltötte a lapokat a FIFA 23 kliens adatbázisába, ám elfelejtettek szólni a garantált TOTS csomagnak, amit a Daily Loginből lehet nyitni, hogy ezeknek a megjelenése csak ma este 19 óra.

A TOTS csomag mellett az EFIGS Pick is nagy eséllyel adhatott La Liga lapot, így akik még nincsenek 20-as szintűek a szezonban, a szintlépés után akár La Liga játékost is választhattak maguknak az elmúlt napokban. Az egyetlen hátulütője ennek az volt, hogy nem lehetett őket használni. Viszont ebből a megkötésből is már csak pár óra van hátra, amint 19-et üt az óra, már lehet is velük veretni a Division Rivals meccseket és 21-től a FUT Champst is.

 

Nem nagyon szerettük volna napokkal ezelőtt lelőni a poént azok számára, akik szeretik megvárni a tartalomfrissítések hivatalos megjelenését. Így most, hogy pár órán belül hivatalosan is befutnak a lapok, úgy gondolom már elő lehet kicsit venni a témát.

 

A két csúcscsatár, Lewandowski és Benzema is felkerült a szűkített listára, őket Griezmann és Vini Jr. támogatja majd a szélről. Középpályán ott lesz Fede Valverde is, de valószínűleg ott lesz a keretben Gavi, illetve Pedri is. A védősorban Pau Torres és Koundé, na meg Militao hozhat erősítést. A kapuba TOTY Courtois mellé megérkezik TOTS Ter Stegen.

Ezt olvastad már?

Nézzük végre konkrétan: ekkora nézettség kell a YouTube-on a pénzkereséshez

 

×