Sokszor beleszaladunk abba az örök vitába, hogy „vajon melyik a legjobb esport” jelenleg a piacon.

Sokszor beleszaladunk abba az örök vitába, hogy „vajon melyik a legjobb esport” jelenleg a piacon. Személy szerint én szeretem azt válaszolni, hogy az, amit magának választ az illető, nem kell hasonlítgatni, de tudom, ez egy meglehetősen boomer hozzáállás.

Nos, most a CS:GO közösség kissé izzad, ugyanis a CS:GO subredditen felbukkant egy videó, amiben valaki határozottan állást foglalt az előbb vázolt kérdésben.

My guy is watching LOL whiles being at the Major
by u/Lonely_All_Nighter in csgo

Történt ugyanis, hogy jelenleg Páriszban nagyban zajlik egy hatalmas CS:GO verseny, a franciák kaptak ugyanis lehetőséget arra, hogy az idei egyik Majort lebonyolítsák. Több ezer embert érdekel az esemény, ezeken a rendezvényeken mindig is őrületes a hangulat. A hétvégén esedékes a döntő, így értelemszerűen minden másodperc számít már, ám ez mégsem állított meg egy rajongót abban, hogy előkapja a telefonján a számára még fontosabb mérkőzést.

Londonban pörög éppen az MSI, történetünk hőse pedig a CS:GO Majorön történő vadulás helyett a LoL esport nézői közé csatlakozott be.

A CS:GO fórumon már több mint 2500 upvote-ot kapott a poszt, többen fogadási parát észlelnek a háttérben (biztos a LoL meccsben is volt pénze az illetőnek), mások pedig pont az ellenkezőről számoltak be, miszerint éppen kint vannak az MSI-on és onnan nézik a Majort.

Titeket sem kötne le egy hatalmas LAN esemény?

Kutatás: Vírusként terjed az online zaklatás a magyar gyerekek körében

×