A Ghost of Tsushimából állítólag készül egy anime (is), legalábbis egy bennfentes szerint.

Kétségtelen, hogy a Ghost of Tsushima, ami eredetileg 2020-ban jelent meg PS4-re, nemcsak a stúdió koronaékszere lett, hanem generációjának egyik legjobb játéka is. A siker elképesztő volt, amikor megjelent, rögtön felröppentek a hírek a folytatásról, illetve az élőszereplős filmadaptációról.

Aki esetleg nem ismerné, a játék az 1200-as évek végén játszódik, amikor a kegyetlen Khotun kán által vezetett mongol flotta megszállja a Japán partjainál fekvő kis Tsushima szigetét. A kán portyázik, és kifoszt minden falut, amelyen serege áthalad, és kíméletlenül megöl mindenkit, aki megpróbálja megállítani őket. Mi több, Khotun Khan elfogja a sziget vezetőjét, Lord Shimurát, és fogságban tartja abban a reményben, hogy megtörheti a nép lelkét. Szerencsére Lord Shimura unokaöccse, Jin Sakai Tsushima egyetlen reménye, aki ahhoz, hogy megmentse a népet, fel kell adja szamurájkódexét.

A Ghost of Tsushima nem csak a kritikusok és a rajongók elismerését nyerte el, de 2022 júliusáig több mint 9,73 millió darabot adtak el belőle, ami nemcsak a folytatásról szóló pletykákat erősítette meg, de egy élőszereplős filmnek is zöld utat adott a Sony. A Redditen közben most arról szólnak a pletykák, hogy

egy Ghost of Tsushima anime is készül.

Legalábbis egy ismert anime-szivárogtató, @oecuf0 szerint. Az animékkel kapcsolatos információk hírhedt szivárogtatója először egy Ghost of Tsushim gifet tweetelt, ami önmagában nem sok mindenre utal. Egy következő tweet azonban két szamurájos játékot említ. Az egyik egy cross-platform cím, a másik pedig egy PlayStation-exkluzív.

 

Mostanra azt is lehet tudni, hogy az egyik játék, amiről szó van, az a Ghost of Tsushima, a másik pedig a Sekiro: Shadows Die Twice. Ez tehát azt jelentheti, hogy nem csak egy Ghost of Tsushima animét kapunk, hanem egy Sekiro-animét is? Nagyon reméljük.

 

Remélhetőleg a jövő héten megrendezésre kerülő PlayStation Showcase eseményen hivatalosan is bejelentik a Ghost of Tsushima és a Sekiro: Shadows Die Twice anime sorozatot. Te örülnél neki?

Ezt láttad már?

Akciófigyelő: Ingyenes a Death Stranding az Epicen – Csapj le rá most!

 

×