Az EA Sports megint megkínált minket egy „kellemetlen” hibával.

Az EA Sports megint megkínált minket egy „kellemetlen” hibával, legalábbis azokra nézve kellemetlen mindez, akik a La Liga TOTS keretét várják, de velük szemben már vannak, akik kaptak is a kártyákból egy-két darabot. Mindez annak köszönhető, hogy a kanadai cég már feltöltötte a lapokat a FIFA 23 kliens adatbázisába, ám elfelejtettek szólni a garantált TOTS csomagnak, amit a Daily Loginből lehet nyitni, hogy ezeknek a megjelenése csak péntek este 19 óra.

A TOTS csomag mellett az EFIGS Pick is nagy eséllyel adhat La Liga lapot, így akik még nincsenek 20-as szintűek a szezonban, a szintlépés után akár La Liga játékost is választhatnak majd maguknak.

A hiba miatt kiderült, hogy Lewandowski 97-es lapot fog kapni, a fenti képen látható minden Face Statja a kártyának. Egy Engine-nel pokoli erősnek tűnik.

De volt olyan játékos is, aki Modricot nyitott, a horvát szintén 97-es összértéket kapott a fejlesztőktől.

 

Rettenet gáz ez az egész, pláne úgy, hogy a rendszer azt persze tudja, hogy csak holnaptól élesednek a lapok, így sajnos egyik sem használható idő előtt azoknak a szerencséseknek, akik már hozzájutottak egy La Liga kiemelthez.

Ezt olvastad már?

Kiderült: akár már jövőre megérkezhet a GTA VI – íme a bejelentés!

 

×