Az Epic Games Store különleges módon kedvez a játékosoknak, hiszen egy hatalmas AAA cím ingyenes a héten, de a következő heti játék is nagy dobás lehet.

Őszintén szólva nagyon szeretjük az Epic Games heti ajánlatait, miközben megértjük azokat, akik nem tudnak maradéktalanul örülni minden ingyenes ajánlatnak. Az utóbbi hetekben leginkább a mindenevő gamereknek kedvezett az Epic, ám néha-néha bedobnak egy-egy olyan címet is, ami szélesebb közönséget érdekel. Ez történik most is, amit sejteni lehetett abból, hogy ha nagy dobásra készülnek, akkor nem árulják el, mi érkezik a következő héten. Biztosan nem lesz panasz a heti ingyenes címre, hiszen Hideo Kojima alkotását húzhatjuk be.

Ingyenes a Death Stranding az Epic Games Store-ban.

 

Már látom, hogy le fognak halni a szerverek, hiszen Hideo Kojima játéka nem semmi, nem is igazán számítottunk arra, hogy ingyenes lesz. A játék a Steamen jelenleg is 40 euróért érhető el. Annak ellenére, hogy sokan sétaszimulátorként tartják számon, a világ egyik legmélyebb történetét tárja elénk, nem beszélve a különleges játékélményről, és a sok-sok egyedi funkcióról. A Death Stranding olyan játék, amit mindenképp végig kell játszanod, ha még nem tetted. A cím sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy készül a második rész.

A Death Stranding május 25-ig tölthető le ingyen. Az Epic Games Store pedig nem áll meg itt, hiszen 1 hét múlva ismét nagy dobás jöhet, mivel nem árulták el, mi lesz az.

Az ajánlatot ERRE találod!

Jó szórakozást!

Ezt is nézd meg:

Ha nincs sok időd, ezeket a 3 óra alatt kijátszható címeket neked találták ki

 

×