A Sony ismét nyomatékosítja, hogy miért is érdemes PlayStation 5-öt venni.

Hosszas kihagyás után jövőhéten, egészen pontosan május 24-én – magyar idő szerint este 10 órakor – visszatér a PlayStation Showcase, amelyen nem kevés új, kifejezetten PS5-re és PSVR2-re készülő játékokat fognak bemutatni.

Mire számíthatunk?

Mivel a Sony egy több mint egyórás eseményt jelentett be, ezért több mint valószínű, hogy végre láthatjuk majd mozgás közben az elméletileg idén megjelenő Spider-Man 2-t, amiben amellett, hogy Miles és Peter is visszatérnek, bemutatkozik a pókfejek egyik legádázabb ellenfele, Venom is. Emellett az Insomniac Games másik szupervárományos szuperhősjátéka, a Wolverine is felcsigázhatja majd a PS-tulajdonosokat, bár játékmenetet ebből szinte biztosan nem fogunk még látni.

De ezek mellett is bőven lesz miért izgulni: leleplezhetik végre a Naughty Dog The Last of Us világában játszódó multiplayer játékát, a PS-konzolexkluzív Silent Hill 2 is megmutathatja magát menet közben, egy csomó új PSVR2 játékot is megismerhetünk – akár a régóta pletykált Half Life: Alyx is felbukkanhat. Sőt, egy ideje több helyről is suttogják az új PS5 modellt, és ugyan nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy ezt pont itt fogják bemutatni, de még az is elképzelhető, hogy mégis.

Szóval nagyon is megéri jövőhét szerdán este 10-kor a PlayStation YouTube vagy a Twitch-csatornája felé nézni, hiszen egész biztos izgalmas dolgokat fogunk majd látni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezekkel a kiegészítőkkel építheted meg az ULTIMATE PS5-ödet | Pimp my PS5

 

×