Bárki, aki érez magában bátorságot hozzá, teljesen ingyen rápróbálhat a legújabb Layers of Fearre.

Hamarosan, pontosabban júniusban megjelenik az utóbbi idők legfoglalkoztatottabb horrorspecifikus fejlesztőcsapat, a lengyel Bloober Team legújabb és immáron teljes mértékben újgenerációs horrorjátéka, az új Layers of Fear, ami az első két játék élményét gyúrja egy nagy egészbe. Mindezt nem mellesleg az Unreal Engine 5 segítségével teszi, aminek köszönhetően minden idők eddigi legszebb, leggyönyörűbb horrorkalandjának ígérkezik.

Az állandó pszichózisban, hallucinációkban szenvedő pszichopata festő története nem oly rég kapott egy észveszejtő technológiai bemutatót, amelyben a grafikai újításokon táthattuk el a szánkat. Most azonban ennél is jobbal készülnek a Bloobernél:

május 15-től kezdve bárki és akárki kipróbálhatja a megjelenés előtt a Layers of Feart.

A probléma csak az, hogy erre kizárólag PC-n, a Steamen keresztül lesz lehetőség, a konzolos játékosok sajnos meg kell várják a nyárra kitűzött megjelenést. Ami a demó gépigényét illeti, nem kell nagyon megijedni, a minimum és az ajánlott hardverkövetelménynek a legtöbben valószínűleg gond nélkül meg fognak felelni. Persze a legszebb látványt a ray tracing móddal kapjuk, amihez azért már egy jóval erősebb vasra lesz szükség, de a falat nem emiatt fogjuk vadul kaparni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Így néznek ki valójában a horrorfilmek legparább rémei a jelmez alatt

 

×