A League of Legends talán korunk egyik, ha nem a legsikeresebb ingyenesen játszható játéka.

A League of Legends talán korunk egyik, ha nem a legsikeresebb ingyenesen játszható játéka. Talán ilyen téren maximum a Fortnite: Battle Royale tudja felvenni vele a versenyt, ám mivel maga a LoL jóval idősebb, így úgy gondolom, hogy fair, ha a kategória királyának nevezzük.

S mivel már régóta játszható, rendesen híres cím is, így állandóan érkeznek újabb és újabb játékosok a szerverekre. Azonban mindenki, aki stabilan játssza a játékot valószínűleg megerősítene abban, hogy kezdőként irtózatosan nehéz a játék.

Annyi mindenre kell hirtelen figyelni, hogy az már szabályosan kellemetlen lehet, arról nem is beszélve, hogy több mint 160 karaktert kellene nulláról megérteni és megtanulni. Az egyéb játékmechanikákról pedig még csak szót sem ejtettünk…

New Player Hot-take: You should be able to disable cosmetics entirely from your POV.
by u/pwnteddybear in leagueoflegends

 

Erre az egészre még egy lapáttal megérkezik az a tény, hogy a Riot Games MOBA-jában temérdek speciális skin található, amiknek a nagy része már a karakterek képességeinek animációit is megváltoztatja. Ez még tovább fokozhatja az új játékosok frusztrációját, így könnyedén otthagyhatják a játékot már a betanulási fázis elején.

A közösség most a Redditen olyan ötlettel állt elő, hogy a Riot Gamesnek be kellene vezetnie a kliensbe egy új ki-bekapcsolható funkciót, ami felfüggeszti a skinek láthatóságát játék közben. Ez egyébként könnyen lehet, hogy a profiknak is könnyedséget okozna, biztosan sokan élnének a lehetőséggel.

A Riot még nem reagált a felvetésre, de az biztos, hogy egy ilyen apróság hatalmasat segíthet az újaknak, de ahogy az előbb kiemeltem, akár még a veteránoknak is.

Ezt olvastad már?

Fogynak az előfizetők, így a Disney+ árai még idén emelkedhetnek

×