A fejlesztők nem finomkodtak.

Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői a szerda esti frissítés előtt további változásokat is ismertettek. Nem titok, hogy a játékosok jelentős része a fegyvereket érintő nerfeket és buffokat várja a legjobban. Nem véletlenül, hiszen ez határozza meg a BR és a sima Multiplayer MW II módokat is az elkövetkezendő négy hétben.

A Vaznev-9K sorsa erősen kérdéses volt, hiszen lassan 1 hónapja uralta a listák élet, időközben pedig az ISO Hemlock is ismét a legjobbak közé került. Tudtuk, hogy a Sniperr és a Battle Rifle után két igazán ütős pisztollyal bővül majd a Warzone 2 és MW II felhozatala. Szintén biztos fogadásokat lehetett kötni arra, hogy minden kategóriát érintenek majd a Call of Duty programozói. Nem sokkal 16:00 után érkezett is a fejlesztői blogbejegyzés, az összefoglalásban ezúttal is a mindig hasznos WarzoneLoadout segített, közérthetően, képes formába foglalva a gyengítéseket és erősítéseket.

Nézzük is, hogy milyen változásokra készülhetünk fel!

Buffok

Ilyen tetemes listára nem igazán voltunk felkészülve, utóbbi idők egyik legnagyobb erősítését követték el a fejlesztők. Ennek ellenére kicsit csalóka lehet a 20 fegyvert felvonultató lista. Hiszen több játékszer csak azért került fel a képre, mert a fejlesztők egy Minimum sebzést élesítettek rajtuk, arra az esetre, ha Armort visel az ellenfelünk. Ez üdvözölendő, hiszen ezen érték alá nem csökkenhet a sebzésünk, beszéljünk akármekkora távolságokról is.

A frissítés legnagyobb nyertese az AR kategória lehet. Itt bizony a Chimera, a Kastov 74U, a Lachmann 556, az M16 és az M13B is komoly erősítéseket kapott. Ha tippeket kellene tennünk, akkor a Lachmann profitálhat ezekből a legtöbbet, de ez a jövő zenéje marad. SMG fronton egyértelműen a BAS-P törhet előre, amit meg is jósoltunk kedd este, igazán ütőképes daragépet varázsolhattunk belőle már a mai frissítés előtt is. A Battle Rifle kategória a Cronen Squall sikerén felbuzdulva szintén kellemes erősítésekben részesült, komolyan kalkulálhatunk majd velük az elkövetkezendő egy hónapban.

Nerfek

Ahogy arra számítani lehetett, az ISO Hemlock, a két Kastov is több szintű gyengítést kapott. A TAQ-56 és Vaznev-9K-t azonban egy univerzális változtatás miatt találhatjuk meg a listán. A fejlesztők meghatároztak egy maximális sebzést (Armor esetén), mely minden AR, BR, SMG és LMG fegyver esetében implementálásra is került. Ennek célja nem más, hogy a fejlesztők kicsit lelassítsák a közelharcokban tapasztalható darálás gyorsaságát, nagyobb TTK (Time-To-Kill – Öléshez szükséges idő) értéket előidézve. A közösség nem feltétlenül ért egyet ezzel a változtatással, ám ennek hatásosságáról csak az elkövetkezendő egy hét után lehet értelmes következtetést levonni. A frissítés magyar idő szerint szerda este 19:00-kor élesedett, a fenti változásokkal ezt követően érdemes kalkulálnunk.  

Több megkötés, rengeteg jutalom – Ilyen lesz a Warzone 2 Ranked módja

×