A zombis mód rajongóinak imái végre meghallgatásra találhatnak, mivel egy szivárgásból kiderült, hogy a zombik visszatérnek.

Nem jártak az utóbbi években jól azok, akik nagyon szerették a régi-régi CoD-játékokban a zombis módot. Bár a fejlesztők az utóbbi években is próbálkoztak a zombis módokkal, a CoD Vanguardból kivették a körökre épülő gameplay-t, ami miatt eléggé felháborodott a közösség. A Sledgehammer Games azonban kap egy második esélyt arra, hogy a szenvedélyes zombirajongók kegyeibe férkőzzön, mivel a stúdió vélhetően a 2023-ban megjelenő CoD-ba is elhozza a zombikat.

A napokban az Insider Gaming felfedte, hogy a 2023-as Call of Duty megjelenésekor zombimód is érkezik, bár jelenleg nem lehet pontosan tudni, hogy milyen formában.

 

Tom Henderson bennfentes azt mondta: a zombik most sem a hagyományos körökre osztott módban térnek vissza, hanem egy másik játékmódot kapnak. Ez a hír valószínűleg csalódást jelent a közösség tagjainak, akik a Vanguard esetében a hagyományos rendszer eltávolítását ostorozták. Bár igaz, hogy a nagy felháborodás miatt a Sledgehammer Games végül a játék utolsó évadaiban visszahozta a régi rendszert.

A Bloomberg munkatársának, Jason Schreier-nek friss információi sem adnak okot a bizakodásra. Az újságíró szerint a Sledgehammer Games munkatársai aggódnak a fejlesztés miatt, mivel rövid ideig dolgozhattak rajta. Csak egy éve kezdték el a projektet, bár az igaz, hogy a Treyarch és az Infinity Ward is támogatja őket. A Sledhammer Games a Vanguard fejlesztésénél is szenvedett a rövid fejlesztési idő miatt, és látjuk, mi lett a vége.

Az Insider Games szerint augusztus elején lesz a CoD 2023 leleplezése, a játék pedig november 10-én jelenik meg.

Ezt láttad már?

Fegyverkovács lennél? – Ma jelenik meg a Gunsmith Simulator

 

×