Korábban csak gameplay videót láthattunk ebből a különleges sci-fi játékból, most azonban ingyen ki is lehet próbálni.

A CD Projekt Red (The Witcher 3, Cyberpunk 2077) és a Techland (Dead Island, Dying Light) lengyel fejlesztőiből verbuválódott Starward Industries csapata nem egészen két évvel ezelőtt jelentette be a Stanisław Lem 1964-es azonos című legendás regényén alapuló retrofuture-atompunk stílusú sci-fi játékot, a The Invincible-t.

A játék most mindenki számára ingyen kipróbálható!

 

Az ígéretes gameplay-videó és a tartalomgyártók tesztjei után a fejlesztők végre lehetőséget teremtenek arra, hogy mi magunk is kipróbálhassuk a címet. Az exkluzív demó mostantól tehát bárki számára

ingyen letölthető a Steamről.

A demóból a The Invincible történetének egy kisebb, korai szegletét ismerhetjük meg, illetve vethetünk néhány pillantást a kifejezetten mutatós látványra is – amiért amúgy az Unreal Engine 5 tehető felelőssé. A játék egésze lassabb lesz, mint amit a fejlesztőktől korábbi munkáikból megszokhattunk. A The Invincible egy gondolkozósabb, felfedezősebb, a pszichológiai nyomasztást sokkal inkább előnyben részesítő játék lesz, amely során Dr. Yasnát irányítva kell derítenünk, hogy pontosan mi történt a Marshoz hasonlító Regis III bolygón rekedt kutatókkal.

Megjelenési dátumot viszont még mindig nem tudunk, de a tervek szerint még idén megérkezhet PC-re, Xbox Series és PS5 konzolokra. Az fenti játékmenetet egy kisebb youtuber, SurvivalBob készítette, amiben közel fél órán keresztül mozog a The Invincible. Te kipróbálod?

Ezt is érdekes:

A Rick és Morty 6. évada hamarabb jöhet az HBO Max-ra, mint gondolnád

 

×