Péntek hajnalban élesedett a legutóbbi frissítés.

Május második hetében kezdetét veszi az idei első és egyetlen CS:GO Major. A helyszín ezúttal Párizs, mégpedig a BLAST.tv szervezésében. Természetesen ezúttal sem maradunk matricák és egyéb jóságok nélkül, így az elmúlt napokban a Valve már bizony kezdte előkészíteni az újdonságok érkezését.

Ahogy az lenni szokott, a közösség az éjjeli órákban észrevette, hogy a Valve FPS lövöldéjéhez köthető tartalmakkal bővült a SteamDB weboldala. Ezek általában Pass belépőket vagy épp a fentebb említett matricákat tartalmazhatják. Így szinte biztosra vehető volt, hogy pár órán belül beesik egy frissítés a játékhoz. Csütörtök este / péntek kora hajnalban végül a Valve megnyomta a bizonyos piros gombot.

Különösen kellemes hír ez a hazai CS:GO rajongóknak, hiszen ismét megvásárolhatjuk egy magyar játékos matricáját!

 

Ahogy azt már korábban megemlítettük, torzsi és a MOUZ csapata sikeresen vette az RMR kvalifikációkat. 3-2-es eredményük egyet jelentett a Major részvétellel. Ez már nem az első alakalom Ádám és csapata számára, hiszen a legutóbbi Majorön, Brazíliában egészen az elődöntőig meneteltek.

A matricákat tartalmazó kapszulák ezúttal is a megszokott 0.99 € árcédulát kapták. A Stickerekkel együtt a Pick’Em is megérkezett a játék menüjébe, így lassan megteheti mindenki az első szakasz tippjeit. Ha spórolni szeretnénk, akkor a Major végét/utáni időszakot érdemes kinéznünk, hiszen általában a Valve combos kedvezményt ad mindenre. A BLAST.tv Paris Major 2023. május 8-án veszi kezdetét, egészen május 21-éig élvezhetjük az izgalmas meccseket, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ezzel pedig lezárul egy korszak is, hiszen az utolsó CS:GO Major a mostani, jövőre már CS2 alatt eshetnek egymásnak a csapatok.

×