Az Unibet Magyarország és a Leet egyenesen Japánba kalauzol téged, így élőben nézheted a világ egyik legnagyobb gamer és esport eseményét, ezúttal Tokióból.

Aki esetleg nem ismerné, a DreamHack a világ legnagyobb digitális fesztiválja, ahol a gaming és az esport kapja a legnagyobb teret, a koncertek, kiállítók és a digitális művészet legnagyobb bemutatói mellett. A DreamHacket a világon számos helyen megrendezték már: most azonban megrendezésre kerül a Japánban, Tokióban is.

Az Unibet Magyarország együttműködésében a Leet csapata ÉLŐBEN mutatja meg neked a tokiói DreamHack legfontosabb pillanatait, és persze Japánt.

 

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet Japánban egy hatalmas gaming/esport esemény, akkor most nagyon figyelj!

A DreamHack Tokyo a világ egyik legnagyobb gaming/esport és zenei rendezvénye lesz, ahol a számtalan kiállító mellett versenyek és koncertek várnak rád. Május 13-án és 14-én többek között League of Legends, Valorant, FIFA 23 és Street Fighter vagy épp Rainbow Six: Siege versenyek várhatók. Mindekét nap lesznek zenei fellépők, számtalan bemutató és kiállítás. A DreamHack Tokyo teljes programját erre találod!

Mikor láthatod a streameket?

Május 8. – Felkészülés

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján már az esemény előtt megismerkedhetsz a Leet stábjával, akik Japánba utaznak, hogy bemutassák nektek az eseményt. 2023. május 8-án egy órás stream keretében mutatják be nektek az utat, ahol persze kérdezhettek is tőlük. Katona Boldizsár és a Youtube-ról már ismert Dani és Evi már készen állnak, hogy Japánba utazzanak!

Május 11.

A stáb május 11-én azt is megmutatja nektek, hogy milyen érzés elindulni Japánba.

Május 12. 

Ha még nem jártál Japánban, érdemes lesz követned az adást, hiszen megmutatjuk a világ egyik legnagyobb elektronikai és gaming negyedét: Akihabarát.

Május 13. és 14.

Természetesen a DreamHack mindkét napján láthatod majd az esemény legfontosabb pillanatait. A stáb mindkét nap 6 óra folyamatos streammel vár benneteket az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. Belenézhetsz az esemény hangulatába, és persze a versenyekbe, koncertekbe is.

Május 16.

Ha pedig Japánból inkább az animék érdekelnek, akkor ezt az adást is érdemes lesz nézni, hiszen megmutatjuk többek között a Pokémon boltot, sőt azt is, hogy milyen szuvenírt érdemes hazahozni Japánból.  A teljes utazásról később egy összefoglaló videót is megnézhetsz.

Ne maradj a világ egyik legnagyobb gaming és esport eseményéről, amit egyenesen Japánból közvetítünk nektek!

Nézd az adást az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

×