Ezekről az ajándékokról nagyon nem érdemes lemaradni!

Az Epic Games ezen a héten sem pihen, amikor két kézzel kell szórni az ingyen játékokat. Ezúttal például három igen szórakoztató címre csaphatnak le azok, akik teljesen véletlenül a Steam legnagyobb riválisa felé tévednének – és érdemes is így tenni, mert ellenkező esetben egész kellemes és értékes mókázásokból maradnánk ki. A három játék összértéke ugyanis 16.000 körül mozog, és bár tudom, hogy nem minden az árcédula, de ezekre a programokra tényleg érdemes rápróbálni.

A játékok címére bökve-kattintva azonnal az Epices profiljukon találod magad.

1. ingyen játék: Against All Odds

Ez a játék olyan, mintha a Squid Game-et beoltották volna Játék határok nélküllel és Crash Bandicoottal: mókás jelmezekben pompázó karakterekkel kell ugrálva-repülve-úszva-futva-kúszva túlélni a beszédes nevű Slaughter League kihívásait. Versenyezhetsz egyedül, NPC-kkel szemben, vagy emberekkel, de van kooperatív mód is. Persze alkalmazáson belüli vásárlást azért fel-felkínál.

2. ingyen játék: Horizon Chase Turbo

A Horizon Chase Turbo egy fantasztikus tisztelgés a versenyjátékok hőskora előtt. Zseniális megidézése a műfaj 80-as és a 90-es évek legnagyobb ászainak, amiben modern köntösben egyesül az Out Run, a Top Gear, vagy a Rush. A Horizon Chase Turbo sokakat pillanatok alatt vissza fog repíteni a gyerekkorába, úgy pedig nagyon nehéz felkelni mellőle, hasonlóképp megállni, hogy ne fátyolosodjon bele az agg tekintet. A legjobb pedig, hogy az apukák-anyukák a csemetéiknek is bemutathatják a letűnt korok slágereit, a játékban ugyanis helyet kapott egy kooperatív mód is.

3. ingyen játék: Kao the Kangaroo

Ha az Against All Oddsba csak beoltva van Crash Bandicoot, akkor ebben az esetben egyenesen rokon játékról beszélünk: ugyanúgy életveszélyes és mágikus csapdákon, akadályokon és rejtvényeken kell kreatívan átjutni, csak nem egy rémes gatyában teperő rókával, hanem egy bokszkesztyűs – így fizikai erejével is ügyesebben élő – kenguruval.

A játékokat a mai naptól kezdődően (május 4.) egészen egy teljes hétig, azaz május 11-ig lehet az Epic Games Store-os játéktárakhoz adogatni, ahol az akció lejárta után örökre megmaradnak.

Mindeközben az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 15 fantasztikus játékot ad AJÁNDÉKBA az Amazon májusban

 

×