Elképesztően látványos bemutató videóban csodálhatjuk meg a Bloober Team legújabb horrorjának látványvilágát.

Manapság tíz ujját nyalogathatják a horrorjátékok szerelmesei, akik csak az elmúlt pár hónapban vagy fél tucat kult-klasszikus teljesen megújult és megszépült visszatérésébe ugorhattak fejest. A horrorszéria pedig még közel sem ért véget, hiszen hamarosan érkezik a Bloober Team egyik legzseniálisabb pszichológiai horrorjának legújabb etapja is, ami teljes mértékben újgenerációra ülteti a korábban átélt borzalmakat.

Nem, nem a Silent Hill 2 remake-jére gondolok, amit szintén a lengyel csapat kalapál, hanem a 2016-ban indult Layers of Fear-sorozat júniusban megjelenő új darabjára, ami teljes egészében az Unreal Engine 5-ben készül. Ennek megfelelően a horrorjáték már csak az újabb és erősebb vasakra, Xbox Series X|S-re, PS5-re és természetesen PC-re érkezik.

De ezen nem is nagyon lehet csodálkozni, hisz az első két játék élményét és szorongató, szürreális hangulatát egybe gyúró Layers of Fear a legmodernebb technológiákat vonultatja fel a befosatáshoz vezető úton: ray tracing, Lumen bevilágítás, HDR, és Niagara részecske-effektek révén válik minden idők leggyönyörűbb rémálmává.

A várható látványvilágot demonstrálandó a fejlesztők egy újabb in-game bemutatót készítettek, ami minden kétséget szertefoszlat: a Layers of Fear egy elképesztően látványos játék lesz. Persze túlságosan elhamarkodott kijelentéseket még nem érdemes tenni a teljes játékkal kapcsolatban, a grafikára viszont valószínűleg senki sem fog panaszkodni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Iszonyatosan félelmetes Lovecrafti horrorjátékot képzelt el az AI

×