Megérkeztek a tesztelők véleményei, így kiderült, hogy mit gondol a sajtó és a szakma a Star Wars Jedi: Survivorról. Már most az év játéka lenne?

Aki esetleg nem tudná, annak ellenére, hogy a játék április 28-án jelenik meg, a tesztelők, a sajtó már jóval korábban lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja az EA új Star Wars játékát, a Jedi: Survivort. Ennek célja természetesen az, hogy már most be tudjanak számolni arról, hogy hogyan értékelik a címet, mi pedig akár az alapján el tudjuk dönteni, hogy adunk-e neki egy esélyt.

Befutottak a Star Wars Jedi: Survivor pontszámai – a kritikusok jól fogadták a címet.

 

A kritikusok máris olyan magas pontszámokat adtak a játékra, hogy a Metacriticen már most a 2023-as év egyik legjobban értékelt címe lett. Figyelembe véve az idei év eddigi megjelenéseit, köztük a Dead Space és a Resident Evil 4 Remake-eket, valamint az olyan gyöngyszemeket, mint az Octopath Traveler II és a Tchia, ez nem kis teljesítmény.

A Star Wars Jedi: Survivor PS5-ös verziója jelenleg 86-os, nagyon pozitív Metascore-t kapott. Az Xbox Series X pontszáma jelenleg 87, bár ez jóval kevesebb értékelésen alapul, a PC-s pontszám pedig jelenleg 81. Ezzel a Tetris Effect mögött a hetedik legjobbra értékelt PS5-játék idén (eddig), a Connected, a Resident Evil 4, a Moss: Book II, a Dead Space, a Rez Infinite és a Monster Hunter Rise mögött.

Will McCue, a GAMINGbible munkatársa is elismerően nyilatkozott a Star Wars Jedi: Survivorról: tízből kilenc pontot adott rá.

„A Star Wars Jedi: Survivor egy erős folytatás, ami javítja a Fallen Orderrel hibáit, miközben számtalan új funkcióval egészíti ki a játékot, így hosszú-hosszú ideig leköti a játékosokat. Valami igazán különleges dolog kell ahhoz, hogy a Survivor ne legyen 2023 legjobb akció/kalandjátéka” – mondta.

Szerencsére már nem is kell sokat várni – Cal Kestis következő kalandja holnap (április 28-án) jelenik meg PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re.

Ezt láttad már?

Sony: ugyanolyan tisztelettel lesz sorozat a God of Warból és a Horizonból, mint a The Last of Usból

 

×