Az EsportManager (ESM) segítségével végre te is az esport és a profi játékosok világának részese lehetsz!

Az EsportManager (ESM) régóta próbálja fellendíteni a hazai és nemzetközi esportéletet, de a legnagyobb áttörésre egészen mostanáig kellett várni. Innentől az esport már nem csak hobbi, az ESM ugyanis minden héten ingyenes, mégis garantáltan pénzdíjas bajnokságokat indít a legnépszerűbb játékokban. Lesz itt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA és Valorant verseny is, az egyéni (1v1) és csapatbajnokságok (5v5) mellett pedig havi ladderek elégítik ki a grindolni vágyók igényeit.

Az ESM egy haza fejlesztésű versenyplatform, amely hosszas csiszolgatás után végre lehetővé teszi játékosai számára, hogy könnyedén vegyenek részt online bajnokságokon vagy kihívják egymást, akár pénzben is! Az oldal rendkívül könnyen kezelhető, egy gyors regisztráció és játékfiók hozzákapcsolás után már mehet is a menet. A fix napokon tartott visszatérő versenyek garantálják a tervezhetőséget, és azt, hogy egy-egy kihagyott verseny után ne kelljen sokat bánkódni a pótlásig. A havi ladder pedig díjazza azokat a lelkes játékosokat, akik a legtöbb önálló Challenge mérkőzést nyomják le.

Mi is az a Challenge?

Challenge meccset bárki létrehozhat az ESM oldalon nagyjából 1 perc alatt, jelenleg CS:GO és League of Legends játékokban. Te állítod be a csapatok méretet (1v1-től 5v5-ig), te választod ki a mapot és te döntöd el azt is, hogy tétben (MetaGoldban, az oldal saját digitális valutája) vagy tét nélkül szeretnétek játszani. A meccs végezetével a platform automatikusan regisztrálja az eredményeket, rögzíti a statokat és kiosztja a nyereményeket. Ha nyertél, már költheted is frissen szerzett extra bevételedet.

„Számunkra öröm, hogy ilyen nagy érdeklődés mutatkozik az ESM bajnokságai iránt” – árulta el Schmidt Bálint, a cég képviselője. „Az ESM platform célja, hogy rendszeres versenyekkel egy biztos pontot teremtsen a játszani vágyó hobbi és profi játékosok számára.

„Kiváló alkalom ez, hogy a playerek megismerjék egymást és meccsrutint szerezzenek, miközben jól szórakoznak és még egy kis extra bevételre is szert tesznek. A versenyek teljesen ingyenesek és bárki jelentkezhet rájuk, aki szeretne egy kis izgalmat vinni a napi grindolásba. Az ESM oldal elkötelezett a fair play mellett ezért szigorú szabályokat és anti-cheat szoftvert is alkalmazunk a versenyek során.”

A jelenlegi versenynaptár jelenleg így fest az oldalon:

Kövesd az EsportManagert Facebookon, Instagramon és Twitteren is, hogy biztosan ne maradj le a versenyeikről!

×