A fejlesztők ismertették az újdonságok listáját.

Pár hónappal ezelőtt, a Year 8 bemutatásakor már kaptunk egy roadmapet a Rainbow Six Siege fejlesztőitől. Nem árt azonban tudni, hogy maga a Ubisoft is felhívta a figyelmet, hogy ez időközben is alakulhat. Éppen ezért, az aktuális szezon előtt mindig jelentkeznek is valamilyen bejegyzéssel a programozók, hogy rákészülhessünk az előttünk álló időszakra.

A Season 1 leginkább az apróbb, de annál fontosabb változásokról szólt. Új védelmet kaptak a konzolos játékosok, de az újratöltés is átalakult. Ezen kívül természetesen a szokásos új Operator sem maradhatott el, ezt továbbra is garantáltnak vehetjük az összes új szezonban. A Compensator és Muzzle Break tárgyak is sokat javultak, végre valami hasznuk is lehet a lövöldözések során.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Season 2!

Szerencsére ezúttal nem leakekre, hanem a fejlesztők hivatalos Tweetjére kell hagyatkoznunk, így 100%-ig megbízható forrásról beszélhetünk. Nézzük is nagy vonalakban, hogy mire számíthatunk:

  • Shooting Range javulások
  • Állandó jellegű Arcade Playlist
  • Átdolgozott Consulate pálya is színesíti majd a felhozatalt
  • Egy új, megfigyelést blokkoló Gadget érkezik majd a játékba, melyet Intel Denial néven illetnek a fejlesztők

A fejlesztők ezen kívül azt is megemlítették, hogy Grim Buffot kap a következő szezonban, illetve a negyedikben is. A Frost rajongók pedig Season 3-ra várhatják a nagy átalakítást.

Borító: Youtube

Sírnak a csalások gyártói – Jól sikerült a Rainbow Six Siege legújabb fejlesztése?

 

×