Ezen a héten sem érdemes lemaradni az Epic Games Store ajándék játékairól.

Remek érzékkel választott ki az Epic Games két, egyébként egész értékes játékot a következő ingyenes időszakra, amelyek nem egyszerűen szórakoztatnak, hanem a látványvilágukkal és a való világból merített narratívájukkal még tanítanak is. E hét csütörtökétől, azaz április 20-től egészen 27-ig ezt a két játékot töltheted le és tarthatod meg örökre.

A játékok címére kattintva azonnal a könyvtáradhoz adhatod őket:

Beyond Blue

Ez egy narratívához kötött kalandjáték, ami a bolygónk dobogó kék szívének mélyére visz. A közeljövőben játszódik, és az óceánok rejtélyeit tárja fel Mirai, egy mélytengeri felfedező és tudós szemével. Légy részese egy újonnan alakult kutatócsoportnak, amely úttörő technológiákat használ, hogy minden eddiginél intelligensebben lássa, hallja a nagy kékséget, amivel kölcsönhatásba is kerül.

Nyolc különböző merülés során fedezheted fel az óceán érintetlen világát, és használhatod hozzá a futurisztikus technológiát, hogy tengeri élőlények nyomába eredj, rejtélyeket fejts meg, és úgy lépj kapcsolatba a mélytengeri környezettel, ahogyan még soha. Ja, és van benne 16 minidokumentumfilm is: az Ocean Insights sorozatban a tudomány vezető óceánszakértőivel készült felvételek és interjúk láthatók.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Ezzel egy hangulatos puzzle-platformert tudsz beszerezni, amit elképesztő precizitással, az Iñupiat alaszkai őslakos népcsoporttal együttműködve fejlesztettek ki, és egy generációkon átívelő népmeséből merít. Vezesd mindkét karaktert (Nuna és Fox) egyjátékos módban, vagy játssz kooperatív módon egy barátoddal, miközben a fagyos tundrán vándorolsz, alattomos jégtáblákon ugrálsz át, víz alatti barlangokban úszol és ellenségekkel nézel szembe.

Persze ehhez is van extra: nyisd meg a lenyűgöző videós betekintést, amiben őslakos közösség tagjai több mint 30 perces interjúkban osztanak meg történeteket és bölcsességeket kultúrájukról, értékeikről és a csodálatos sarkvidéki világról, amivel ebben a játékban találkozol.

Erről az akcióról sem érdemes lecsúsznod:

Akciófigyelő | Annyira olcsók a Ubisoft játékai, hogy bűntudatunk lesz a vásárlás után

 

×