Új Resident Evil animációs filmet jelentettek be, már az előzetes is nézhető.

Nem sokkal azután, hogy a Capcom felborzolta a kedélyeket a gamerek világában a Resident Evil 4 Remake megjelenésével, máris friss tartalmat mutattak be a franchise-on belül. Aki jól ismeri a Resident Evil világát, tudja, hogy sok-sok animációs film készült már, így nem lehet meglepő, hogy érkezik a következő. A Capcom következő CGI-filmje

a Resident Evil: Death Island címet kapta.

Érdekes, hogy a bejelentés pont akkor jön, amikor közel a Dead Island 2 megjelenése, és csupán véletlen, hogy hasonló a cím és mindkettő zombis. A Resident Evil: Death Island nem mellesleg 2023. július 7. jelenik meg, moziban kizárólag Japánban lesz nézhető.

Íme a trailer:

 

A rajongók egyébként már most dicsérik a filmet, köszönhetően annak, hogy a Resident Evil szinte összes korábbi főszereplője megmutatja magát benne. Olyan, mint egy Resident Evil Bosszúállók. A történet szerint a hősök a legendás börtönbe, Alcatrazba utaznak, hogy egy zombijárvány kitörését vizsgálják ki. A dolgok nem meglepő módon rosszul alakulnak, és ismét élőhalottak hordáival kell megküzdeniük.

A franchise-nak persze volt élőszereplős sorozata is, a Netflix azonban hamar elkaszálta a sikertelensége miatt. Egyelőre azonban mindenki pozitívan értékeli a RE4 Remake-t.

Ez is érdekes:

5 nagyszerű új funkcióval bővül a YouTube – de nem mindenki használhatja őket

 

×