Újabb kollaboráció startolt el.

A Fortnite egy ideig kifejezetten távol tartotta magát az anime kollaborációktól, ám 2021 decemberében ez megváltozott. Ekkor startolt el a Fortnite x Naruto együttműködés, mely olyan játékosokat is bevonzott, akik korábban ki sem próbálták az Epic Games játékát. Azóta a fejlesztők is ráéreztek ennek az ízére, sokszor extra küldetésekkel, tárgyakkal is megfejelik a skineket.

Azt már a Chapter 4 Season 2 startjakor lehetett tudni, hogy a Battle Pass „ajándék” outfitje Eren Yeager, az Attack on Titan egyik szereplője lesz. A korábbi tapasztalatok alapján sokan arra számítottak, hogy további karakterek is megérkezhetnek a Fortnite szigetre. Úgy tűnik, hogy ezúttal sem tévedtek ezek a rajongók, a kedd délelőtti frissítés kellemes felhozatallal érkezett.

Több karakter és egy új eszköz is színesíti a játék felhozatalát!

Eren Yeager mellett immár az Item Shopban találhatjuk Mikasa Ackerman és Captain Levi outfiteket is. Természetesen ezúttal sem maradhattak ki az extra kozmetikai tárgyak, mint például a Regiment Cloak Back Bling, a Snap Blade csákány vagy épp három pazar emote.

Az animéből ismerős ODM Gear és a Thunder Spears is tiszteletét teszi a játékban. Az ODM Gear hasonlóan működik, mint ahogy azt a képernyőkön már megszokhattuk. A korábbi Fortnite tárgyak közül talán a Grapple Glove-ra hasonlít a legjobban, könnyedén rotálhatunk vele a sziget bármely pontjára, ám ezúttal támadásra is alkalmas. A Thunder Spears az előző szezon Ex-Caliber fegyver működésére emlékeztet némi RPG rakétás jegyekkel felturbózva. Kell ennél több?!

Játékfüggő vagy? Derítsd ki:

Játékfüggő vagy? – Így veheted észre, ha igen, és így oldhatod meg!

 

×