Idén úgy gondoltuk, áprilisi tréfa helyett inkább egy remek gamer horoszkóppal lepjük meg az olvasókat. Jó szórakozást!

Bármennyire is szeretjük a poént, az elmúlt években úgy érezzük, eléggé kimerítettük a videojátékkal kapcsolatos áprilisi tréfákat. Így ezúttal teljesen mást találtunk ki, nevezetesen egy gamer horoszkópot, ami megmondja, hogy milyen hónapod lesz 2023 áprilisában, ha szereted a videojátékokat. A gamer horoszkóp alapja természetesen egy valódi horoszkóp, szóval annyira hihetsz benne, amennyire csak akarsz.

Jó szórakozást és kellemes április elsejét!

Gamer horoszkóp – 2023 április

Kos

Április eleje sok kihívást tartogat számodra. Az online játék terén nem fog jól állni a szénád, és konfliktusok alakulhatnak ki a csapatodban. Pénzügyi problémákkal is szembesülhetsz, szóval jól gondold meg, melyik játékra ruházol be. A játékok végigjátszása is is stresszes lesz a nagy leterheltség miatt. A hónap második felétől azonban minden téren jelentősen javulnak a dolgok.

Bika

Ez egy olyan hónap lesz, amelyben biztosan nem fogsz unatkozni. Minden játékban, legyen az multi vagy single, kihívások várnak rád. A bossok elleni harcban sem lesznek nyugodt napjaid, különösen április 15-e után. Az kontrollered vagy billentyűzeted épségére is jobban kell majd vigyáznod.

Ikrek

Ami a skilleket illeti, kiváló hónapra számíthatsz. Ha valamelyik játék nem ment mostanában, vagy elakadtál, akkor most legnagyobb álmaid is valóra válhatnak. Bár a csapatjátékokban, mint a battle royale, még adódhatnak konfliktusok, az április kedvező időszak lesz. Jó lenne, ha félretennél egy kis pénzt, mert váratlanul nagy kiadásokkal kell számolnod. Áprilisban ugyanis egy rakás jó játék jelenik meg.

Rák

A hónap első felében kedvező szempontoknak örülhetsz, ami a gamer hétköznapijaidat illeti. Április 15-e után azonban nagy kihívások merülhetnek fel, mind a lootolás, a havi kihívások teljesítése, a boss-fightok és a végigjátszás terén is. Nem árt félretenni most a mikrotranzakciók helyett, és arra is figyelj, hogy ne rage-elj, ne idegeskedj a játék miatt sokat, mert egészségégügyi gondjaid is lehetnek.

Oroszlán

Az áprilisban kialakuló közös nagy multi-partik nagy kihívásokat hozhatnak számodra a gamer tevékenység terén, másrészt viszont a szerencse a te oldaladon áll, ami a PvE harcokat illeti. A a családodban némi konfliktust okozhat, ha túl sokat játszol, és a hónap vége felé felpörögnek a dolgok. Ebben az időszakban jó egészségnek örvendhetsz, szóval nem gond, ha többet játszol.

Szűz

Az április kedvező eredményeket hoz számodra a játékos eredmények terén, de néhány fordulatot is tartogat. Kihívásokkal teli lesz minden game, amibe belekezdesz. Néha persze nem árt oda figyelni a kommunikációra, mert könnyen konfliktusok alakulhatnak ki, például a battle royale játékokban. Az elégedetlenséged több kérdést is felvethet a közkedvelt műfajokkal kapcsolatban, lehet nem ártana valami új játékot kipróbálni..

Mérleg

A csillagok kedveznek mérleg jegynek, ami a játékok idejét és a teljesítményt illeti. Persze ha a skillekről van szó, lehet, hogy nem leszel a legsikeresebb, nem annyira fog minden headshot killel is járni. Lootolás szempontjából is kihívások merülhetnek fel, és arra is lehet számítani, hogy késni fog a kedvenc játékod frissítése. A csillagok azt tanácsolják, fordíts nagyobb figyelmet a nyílt világú játékokra.

Skorpió

Ez az időszak a játékok téren problémákat hozhat neked, ami minden tevékenységedre átragad. Lehet, hogy nem tudod elterelni a figyelmedet arról, ami a játék közben történik, és ez kivívhatja a barátaid, családtagjaid nemtetszését. Az eredményesség terén sem áll jól majd a szénád, szóval érdemes lesz felkészülnöd egy kihívásokkal teli időszakra.

Nyilas

Az április igazán varázslatos hónap lesz számodra, akármennyire is élsz a gamer szenvedélyednek. A legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol ebben az időszakban. Élvezni fogod a játékok áldásos világát, bőven lesz achievement, loot és haladni is fogsz azzal, amibe belekezdtél. Minden téren nagyszerűen fogsz teljesíteni. A lehetőség a te oldaladon áll majd az új játékok terén is, sőt akár PvE, akár PvP játékot indítasz, szerencséd lesz. Emellett remek hangulatban leszel, és rengeteg energiád lesz arra, hogy azt csinálj, amit csak akarsz.

Bak

Miközben most igazán gondot okozhat egy-egy fejtörő a játékokban, a PvP-ben (ha online játékokat játszol) sikereket érhetsz el. Hatalmas lehetőség kínálkozhat most arra, hogy úgy állítsd be a játékot, hogy a leghatékonyabb legyen az irányítás. Április első felében jobban oda kell figyelned a skillek erősítésére. Több pihenés ajánlott, szóval a laza, egyszerű játékokat ajánljuk.

Vízöntő

Az április meglehetősen viharos lehet számodra, főleg ami a kombók alkalmazását illeti. Minden játékműfajban lehetnek stresszes időszakok, még az is lehet, hogy mérges leszel egy-egy játékra. A csillagok óvatosságot tanácsolnak a döntéseidben. Akár a CS:GO, a Valorant, vagy a Rainbow Six: Siegem vagy az Assassin’s Creed a kedvenced, lehetnek kihívások, ezért kerüld a felesleges erőlködést. Ha teheted került az online játékokat, mert ha más játékosok is a képben vannak, lehetnek gondok az idegeiddel.

Halak

Az április nem lesz a legjobb időszak számodra. Kihívások merülhetnek fel minden téren, ami a gamer tevékenységedet illeti. Akár sokat játszol, akár keveset, készülj egy nehéz időszakra. Lehet, hogy radikális döntéseket kell hoznod. A csillagok azt tanácsolják, az jól válaszd ki, hogy melyik játékot indítod el most. Ez egy jó alkalom arra, hogy elkezdj komolyan elgondolkozni azon, hogy melyik játékműfaj éri meg neked hosszútávon, és melyek azok, amiket el kell engedni.

Reméljük, hogy mindenki számára értékes és érdekes információkkal tudtunk szolgálni áprilist illetően. Azért ne vegyétek túl komolyan!

A horoszkóp eredeti forrása: filantropikum

Ez is érdekes:

Játszva fejlesztenéd az angoltudásod? Ennél a 10 játéknál aligha találsz alkalmasabbat

 

×