A Warzone 2 Season 2 Reloaded egy új mesterlövészpuskát hozott be a játékba,  JGOD pedig úgy véli, hogy a Tempus Torrent egy „szörnyeteg” a megfelelő kezekben.

A Marksman Rifle fegyverkategóriának még mindig nem sikerült szilárdan megvetnie a lábát a Warzone 2 metában, amiről persze leginkább a fejlesztők tehetnek. Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, hogy próálnak kompenzálni. Miközben a fegyverkategória nagy siker volt a Warzone 1-ben, a Warzone 2-ben nehezen veszik fel a versenyt más fegyverekkel, főleg hogy a one-shot one-killt kivették a játékból.

A Season 2 Reloaded viszont visszahozta a mesterlövészpuskák jelentőségét, mivel a Tempus Torrent igen erős fegyvernek bizonyult.

A Warzone 2 szakértő, JGOD ráadásul tesztelte is az új puskát, és kellemes meglepetést szerzett neki. Szerinte most a Tempus Torrent olyan fegyver, amit mindenkinek kötelező használnia. A Tempus Torrent TTK-ja 71 méteren 380 ezredmásodperc, míg a Hemlocké 58 méteren 700 ezredmásodperc.

„Ami a Tempus Torrentet illeti, nevetségesen gyors TTK-val rendelkezik. 380 milliszekundumos TTK-t érhetsz el, ha 50 méteren belül három fejlövést szerzel”. 

 

Reálisan nézve persze nem lesz jellemző, hogy az átlagos játékosok egymás után 3 fejlövést képesek mindig bevinni, már csak azért sem, mert a fegyver félautomata. Ez azt jelenti, hogy a Tempus Torrent használata nagy kockázattal is jár, de ha sikeres vele az ember, akkor hatalmas előnyt jelenthet. Nem mindegy tehát, hogy ki használja a fegyvert.

„Sokszor ennyi idő alatt meg is halhatsz, tehát nagyon ügyesnek kell lenned” – mondja JGOD.

Íme JGOD legjobb Tempus Torrent loadout:

  • Muzzle: Sakin Tread-40 (+0.44, +0.28)
  • Ammunition: 7.62 High Velocity (-0.35, -6.39)
  • Magazine: 30 Round Mag
  • Rear Grip: Sakin ZX Grip (+0.74, +0.30)
  • Optic: Aim OP-V4 (-1.55, +1.80)

Te  kipróbálod?

Ez a 7 Resident Evil játék eskü létezik, csak már senki nem emlékszik rájuk

 

×