A Redditen megjelent egy poszt, amiben a régi, már sokak által talán nem is ismert Gravesről beszélt egy felhasználó.

A Redditen megjelent egy poszt, amiben a régi, már sokak által talán nem is ismert Gravesről beszélt egy felhasználó. Graves eredetileg nem jungler, vagy AD caster volt, hanem bizony ADC, ráadásul egy meglehetősen közkedvelt fajta. Ezért is volt nagy meglepetés, amikor a Riot Games új irányba terelte őt, s ezzel párhuzamosan a feledésbe taszította eredeti szerepét.

I feel very sad most current players have never and won’t ever try old Graves. I legitimately believe this champion would be a very popular ADC pick to this day had he never been changed to jungle.
by u/CheckAcademic9098 in leagueoflegends

 

„A régi Graves játékmenete sokkal gördülékenyebb és szórakoztatóbb volt” – mondta a poszt szerzője március 30-án. Kifejezetten rámutatott arra, hogy jobban szerette a Graves E működését az átdolgozás előtt.

Akkoriban Graves E-jével egy kiválasztott irányba dashelhettünk, majd bónusz támadási sebességet kaptunk egy rövid időre. Sőt a repesz (shell) mechanika is hiányzott még a kitjéből, így egész nap lehetett auto attackokkal aprítani az ellent.

 

Graves automatikus támadásai és bónusz támadási sebessége az E-jéből fakadóan a fő okai voltak annak, hogy milyen szerepet töltött be a játékban. Mielőtt az átdolgozásával a dzsungelbe vándorolt volna, a Kívülálló elsősorban AD Carry volt. Az automatikus támadások korlátozottsága és azok terjedése miatt ma már gyakorlatilag lehetetlen őt hatékonyan használni ebben a szerepben.

Sok játékos egyetértett abban, hogy szerethetőbb volt Graves régen, mint AD Carry. Többeknek elkeserítő volt látni (többek között nekem is), hogy a Riot Games más feladatkört szán neki.

Ti emlékeztek még a régi Gravesre?

Nem halad az EUW Challenger Climb, Tyler1 talajvesztett lett

 

×