Gamer Symphony végre Magyarországon!

Kétségtelen, hogy a videojátékok hangulatához nagyban hozzájárul a zene is. Bizonyára számodra is létezik egy-egy dallam a kedvenc játékodból, ami azonnal megdobogtatja a szíved. Nos, ezeket most szimfonikus formában élőben is átélheted, hiszen

Budapesten Game Music Show lesz, 2023 május 13-án az MVM Dome-ban.

 

A Budafoki Dohnányi Zenekar látványos Game Music Show-ján a legnépszerűbb, ikonikus videójátékok zenéivel, tánccal és lenyűgöző látványvilággal várja a gamereket és az izgalmas szimfonikus zenére nyitott közönséget. A látványos koncertshow-n a legnépszerűbb, mára már kultikussá vált korai videójátékzenék mellett a mai, ikonikus játékok zenéi is felcsendülnek, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval – olvasható a hivatalos leírásban.

Olyan játékok dallamai is felcsendülnek, mint az Assassin’s Creed, a Final Fantasy, a The Last of Us, a God of War, a The Witcher, a Halo, a Mortal Kombat, a World of Warcraft vagy éppen a League of Legends. Bár Japánban évtizedek óta rendkívül népszerű koncerttéma a videójátékzene, Magyarországra most teszi be a lábát ez a zenei világ, a Budafoki Dohnányi Zenekar és Hollerung Gábor jóvoltából.

A koncerttel kapcsolatban egy nyereményjáték is zajlik, a Facebookon páros belépőt lehet nyerni a koncertre. Ezen kívül most Húsvét alkalmából 30%-os kedvezménnyel vásárolható belépő, április 11-ig.

ELŐADÓK

  • Budafoki Dohnányi Zenekar
  • Vezényel: Hollerung Gábor

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Nagy AAA játékot is ingyen kapsz az Epictől – több mint 8000 forintot spórolhatsz

 

×