Hamarosan érkezik a FUT Birthday promó második felvonása, a Team 2.

Hamarosan érkezik a FUT Birthday promó második felvonása, a Team 2. Már csak órák választanak el minket az új tartalomhullámtól, amit egyébként az EA Sports már napok óta előkészít a színfalak mögött. Szerencsére az adatbányászoknak van backstage belépőjük, így már idő előtt megtudhattunk az új csomagról egy halom információt.

Többek között azt is, hogy új Icon lapok érkeznek, Cantona, Puskás, Best, Rush és Koeman pihenőre vonulnak. Jön viszont helyettük egy új eresztés, akik szintén olyan formában lesznek felosztva, mint a Team 1 csoport.

Kapunk ezúttal is full meta erősítéseket, na meg pár alulértékelt Icon is kap némi törődést, hogy a feledésből legalább a „szórakoztató” osztályba felcsúszhasson.

 

Ilyen alulértékelt, feltuningolt Icon lesz Kluivert is, aki egy legendás holland támadó, viszont a FIFA lapja sosem tükrözte azt, amire képes volt karrierje során a pályán. Reméljük ezen a FUT Birthday verziója változtat majd.

 

Ugyan ez igaz Verónra is. Az argentin középpályás, ha esetleg megkapná az 5 csillagos Weak Footot, akár egy meghatározó CM-mé is válhat, s akár a magasabb szinteken is beválogatnák páran a csapatukba. Valószínűleg megfizethető lesz az ára, így érdemes rá majd figyelni.

 

Wayne Rooney is új formában tér majd vissza, ám az ő esetében az alulértékelt kissé erős kifejezés, a Mid és a Prime lapja a megfelelő játékciklusban egészen jól szokott teljesíteni. Most új lendületet kaphat a fejlesztőktől, reméljük kompetens irányba terelik.

 

Egyik kedvenc bejelentésem, hogy Gattuso, a világ egyik legkeményebb védekező középpályása is FUT Birthday Icon lapot kap, méghozzá SBC formájában. Az ő kártyáját tehát bárki a csapatába pakolhatja majd, ha hajlandó foddert és coint áldozni a lapra. Ha rendesen osztják el a statjait a fejlesztők, jobban megérheti, mint Kanté új FUT Birthday lapja.

 

És ha már az olaszokról beszélünk, az abszolút full meta megjelenés Maldini FUT Birthday Icon lapja lesz, ami már most úgy tűnik, hogy megfizethetetlen lesz. Azt kinézzük az EA-ből, hogy Skill Moves frissítést kap, ám a sebessége, védekező mesterséges intelligenciája (AI), valamint fizikuma miatt a játék legjobb középhátvédje lesz ettől függetlenül. Több milliós árcédulára kell számítani.

Ezt olvastad már?

Nem találtál új FUT Birthday Swap Tokent? – Nem veled van a baj

 

×