Hosszú idő után ismét nagy költségvetésű AAA játékot kapsz ajándékba és tarthatsz meg örökre az Epic Games Store kínálatából.

Most csütörtöktől a The Silent Age és a Tunche vált díjmentessé az Epic Games Store oldalán, de a következő hétre sokkal nagyobb meglepetéssel készülnek. Ismét két game-et emelnek be az akcióba, hogy aztán az egyik egy hétig ingyenesen jelenjen meg, míg a másik több mint 8000 ezer forint helyett legyen ajándék.

Blazing Sails

Ez az ingyenesen megjelenő bázisjáték egy hatalmas kincsvadászat, amiben a kalózcsapatoddal csapatod szigettől szigetig és csatától csatáig, de nem csak a felfedezés öröméért, hanem a kijáró jussodért is. A cél minél több arany elhappolása az ellenség orra elől. Kooperációs multiplayerhez van szerencséd, amiben hajós battle royale küzdelmek vezetnek a gazdag jutalmazásig.

 

Dying Light: Enhanced Edition

Bizony-bizony – ez a több mint ötvenszer díjazott, legalább 16 millió gamernél sikert arató játék csodás bővítményekkel együtt válik ingyenessé. Vezess az életedért egy vadállat tempóban repesztő buggy-val, élvezd a hozzáadott plusz játékot, használd ki a két új karanténzóna előnyeit és a további extrákat! A zombiapokalipszis nagyobb, jobb és sokkolóbb, mint valaha – ígéri a leírás.

 

A Blazing Sails új megjelenésként válik ingyenesen elérhetővé, míg a Dying Light: Enhanced Edition 8280 helyett lesz ajándék, április 6-a 17 órától egy teljes héten át.

Addig ezeket viheted díjmentesen:

Akciófigyelő | 8000 forint helyett INGYEN csaphatsz le két egészen kiváló játékra

 

×