Nem minden az, aminek látszik.

Manapság is még elég sokszor lehet hallani azt a kifejezést, hogy valami „kínai”. Ezt általában az olcsó, nem túl jó minőségű, netán hamisított termékekre szokták mondani az emberek. Természetesen van alapja a dolognak, hiszen a kínai kultúrában nem ritka a „másolás” jelensége. Ezt nem csak kézzelfogható termékeknél vehetjük észre. Rengeteg „nyugati” játéknak van kínai megfelelője, elég csak a rengeteg PUBG, Fortnite vagy épp Call of Duty alternatívára gondolnunk, melyeket akár a Play Store/AppStore-ban is megtalálhatunk.

Aztán persze ott vannak az elvetemült konzolkoppintások vagy épp Marvel/DC/Disney tárgyak, melyekért nem fizetett licencet a gyártó, így kicsit átírt névvel kell árulnia a boltok polcain. A legklasszikusabb kategória pedig a ruházati termékek, itt aztán a lehetőségek egész tárháza tárulhat elénk. Csak közben ne felejtsük el, hogy a 800 ezres Apple laptopunk és nagy eséllyel a PC-nkben lévő összes kompones is kínai gyártósorról pattant le.

Nézzünk is pár vicces példát ezekre a másolatokra!

Az ötletért külön köszönet Renátának, a PC Játékok,Gamerek, Minden ami Informatika! 🙂 csoportból, az első pár kép abból a bejegyzésből származik.

A gépeteken is hever pár hasonló kép? Jöhetnek kommentben!

Így néz ki a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékmenet

 

×