Nem kellett sok idő, hogy a Counter-Stikre 2 beta kiszivárogjon az internetre, de több oka is van, amiért nem érdemes letöltened.

Még csak pár napja annak, hogy hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2-t, mely a CS:GO ingyenes elérhető frissítése lesz. A játék teljesen átalakul és fejlődik, a béta tesztet azonban egyelőre csak néhány kiválasztott kapta meg, mielőtt a nyáron megjelenik a cím. Sokan vannak persze, akik nagyon szeretnék már kipróbálni, így szinte természetes, hogy a beta fájljai is kiszivárogtak már a netre.

Letölteni azonban két okból nem érdemes.

Ahogy arról a vx-underground is beszámolt, az egyik tesztelő feltöltötte a játék beta verzióját a netre, amit természetesen linkelni nem fogunk. Nem csak azért, mert nem támogatjuk az illegális letöltést, de azért sem, mert nem igazán járnál jól vele. A Counter-Strike 2 letöltve ugyanis csakis offline módban érhető el, szóval csak botok ellen lehet játszani, játékosok ellen nem. Másrészt az ilyen módon letöltött verziók nagy eséllyel adathalász vírusokat tartalmazhatnak, így több szempontból nem éri meg.

A legjobb, amit tehetünk, hogy megnézzük azt a sok-sok videót, ami már most megjelent a játékról, és várunk, amíg meg nem jelenik. Nem kell már sokat várni rá, ugyanis valamikor a nyáron érkezik, ami már eléggé a nyakunkon van.

Egyébként a Valve az anti-cheat rendszert is továbbfejlesztette, szóval jön a VAC új verziója, a VAC Live. Ez elvileg sokkal több csalót képes kiszúrni, mint eddig. További jó hír, hogy aki korábban bannolva volt a CS:GO-ból, az most sem térhet vissza a szerverekre.

Ezt láttad már?

Költözik Zsozeatya a Facebookról – Megvan az új platform

 

 

×