Ez lehet a Warzone 2 Season 2 Reloaded metájának új sztárja?

Mint ahogy várható volt, a Season 2 Reloaded frissítése eléggé felrázta a Warzone 2 metáját, ami valljuk be, elég szükséges is volt. Ezzel együtt pedig a Charlie Intel szerint egy réges-rég elfeledett SMG is visszatér, amivel most elég hatékonyan lehet levesbe aprítani azt, aki a kereszttüzébe áll.

A CI egy ismertebbnek mondható profi játékos és videós, Metaphor véleményét vette elő, aki szerint az MX9 egy loadoutja olyan buffot kapott a frissítéssel, amivel simán a közelharci meta új királyává válhat. Metaphor mindezt egy videóban példázza, aki szerint az alábbi összeállításban az MX9 egy „visszarúgás nélküli” szörnyeteggé válhat villámgyors TTK-val.

  • Muzzle: FTAC Castle Comp
  • Rear Grip: Bruen Q900 Grip
  • Comb: FTAC C11 Riser
  • Magazine: 32 Round Mag
  • Ammunition: 9mm Sub OP

A videós külön mg is indokolja a választását: az FTAC Castle Comp torkolat sokat javít a vízszintes és függőleges visszarúgáson, a Bruen Q900 markolat és az FTAC C11 Riser gyorsabb ADS és sprint-to-fire sebességet ad, a 32-es tárat leginkább a csapatos meccsekhez ajánlja, a 9mm-es Sub OP lőszer pedig kellően bezavar az eltalált ellenfélnél ahhoz, hogy nehezebben tudja viszonozni a tüzet.

Megmondom őszintén, én még nem próbáltam ki a setupot, de a videó alapján elég meggyőző a fegyver. Ha teszel vele egy próbát, akkor mindenképp oszd meg a tapasztalataid kommentben!

Így ni:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ez is eljött! – Így zárult le Ash és Pikachu 26 évig tartó kalandja

 

×