Különös oka vannak, hogy Messit nem akarja befogadni a Modern Warfare 2 közösség.

A Call of Duty csataterére már számos őrült crossover érkezett a legkülönbözőbb filmes, animés univerzumokból. A legutóbbi Modern Warfare 2 Season 2 Reloaded frissítés például elhozta Tini Nindzsa Teknőcök (igen, így írják magyarul) rosszfiúját, Zúzót is, új operátorként. Az MW2 rajongók azonban ennél jobb COD csomagot várnak, sőt elkezdték elemezni a Lionel Messi operátort.

A világbajnokságokon elért dicsőség ellenére a focista nem nyűgözte le a Modern Warfare 2 közösségét.

A Paris Saint-Germain F.C. játékosa különösen frusztrál egyes játékosokat, annak ellenére, hogy nyilván nem kötelező az operátort választani. A Redditen többen is bírálni kezdték a karaktert.

‘NotoriousD4C például arra kéri az Infinity Wardot, hogy „soha többé ne engedje [Lionel] Messit a mikrofon közelébe”.

Never let Messi near a studio microphone ever again
by u/NotoriousD4C in ModernWarfareII

A Messi Operator bundle tavaly novemberben érkezett, Neymar Jr. és Paul Pogba mellett. Míg az utóbbi kettő pozitív visszahangot kapott a hangok kapcsán, Messi mindig heves vitákat vált ki.

„Pogba munkáján látható, hogy SZERETTE felmondani a szövegét. Nagyon lelkes volt. Neymar nem annyira, de legalább megjelent” – írta egy játékos. Messi operátorát illetően tehát a hangokat firtatják leginkább.

„Soha nem hallottam még ilyen monoton hanglejtést. Miért engedték, hogy játszható karakter legyen belőle? Hülyeség volt” – tette hozzá.

„Nem hiszem, hogy egyáltalán a közelében volt egy stúdiómikrofon. Úgy hangzik, mintha valaki egy műholdas telefonon hívta volna, miközben egy repülőn ült” – viccelődik az egyik player.

Sokan persze nem csak Messivel nem elégedettek, de például a nemrég megjelent Zúzó is vita tárgya.

„Annyira hülyeség, hogy Lionel Messi még ebben a játékban is benne van. Amúgy imádom a TNT-t, de nem veszem meg Zúzót. Micsaoda hülyeség” – írta egy kommentelő.

Az egész vita és elégedetlenség abból a szempontból nagyon érdekes, hogy a kommentelők szerint a játékot szándékosan szeretnék skinek szintjén olyan irányba vinni, mint a Fortnite. A két játék világa azonban nem összehasonlítható, így szinte természetes, hogy a CoD rajongókban ellenérzéseket szül. Nem csak focisták, de oda nem illő karakterek megjelenése zavaró lehet egy alapvetően komoly hangvételű háborús játékban. Te is így gondolod?

Ezt is érdekes:

A szlovákok is bannolják a TikTokot – egyre többen félnek a kínai apptól

 

×